-->

Kuş Adam Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Kuş Adam Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Kuş Adam kitabını inceleyeceğiz. Mo Hayder tarafından yazılan Kuş Adam kitabı 2015-06-03 tarihinde yayınlanmıştır. Kuş Adam kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup PEGASUS YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Kuş Adam hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Mo Hayder tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Kuş Adam Kitabı Tanıtım Bülteni

Mo Hayder tarafından kaleme alınmış Kuş Adam kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Greenwich. Londra'nın güneydoğusu.  Suç İnceleme Departmanı dedektifleri, korkunç bir keşfin ardından Londra Polis Teşkilatı'nın cinayet ekibi AMIP'yi göreve çağırırlar. Milenyum Kubbesi'nin yakınındaki boş bir arazide, bir ritüeli andıran yöntemlerle öldürülmüş beş kadının cesedi bulunmuştur. Yapılan her otopside kurbanları birbirine bağlayan ortak bir işaretin bulunmasıyla polisler çok tehlikeli bir suçlunun, cinsel sapkınlıkları olan bir seri katilin peşinde olduklarını anlarlar. Bu soruşturmada görev alan genç, azimli ve gözüpek Dedektif Jack Caffery, hem polis teşkilatındaki bazı rakipleriyle hem de kendi geçmişinin kâbuslarıyla mücadele etmektedir. Yıllar önceki bir ölümün anısını hâlâ taşıyan genç dedektif, cinayetleri çözmek için elindeki tüm imkânları kullanacaktır. Çünkü ne yapacağı hiç kestirilemeyen sadist katilin yeniden harekete geçmesi an meselesidir. "Sinsice kurulmuş bir anlatı… Tüyler ürperten şüpheliler… Yüreğinizin kaldıramayacağı kadar gerçekçi detaylarla dolu bir polisiye." Daily Telegraph "Duygusal yönüyle de dikkat çeken bir İngiliz polisiye romanı. Son zamanlarda okuduğum en iyi kitaplardan biri… Nihayet İngiliz polisiye edebiyatında özgün bir kadın sesi yükseliyor."  The Independent "Kuş Adam, okuyucunun beklentileriyle ustaca oynuyor… Ürkütücü, rahatsız edici ve son derece sürükleyici bir roman." Kirkus Reviews "Kuş Adam, korkutucu bir kitap. Sona doğru ilerlerken nefes almakta zorlanacaksınız. Mo Hayder, gerilimi birçok yazarın cesaret edemeyeceği kadar uzun tutuyor ve bunun altından ustalıkla kalkıyor." Washington DC Post


Kuş Adam Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Kuş Adam


Kuş Adam Kitabı İndirme Linkleri


Kuş Adam Pdf İndirme Linkleri

Kuş Adam Yandex Disk Pdf İndir

Kuş Adam Google Drive Pdf İndir


Kuş Adam Epub İndirme Linkleri

Kuş Adam Yandex Disk Ebup İndir

Kuş Adam Google Drive Epub İndir


Kuş Adam Mobi İndirme Linkleri


Kuş Adam Yandex Disk Mobi İndir

Kuş Adam Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Kuş Adam Etiketleri

Kuş Adam kitabı hakkında genel bilgiler, Kuş Adam kitabının yazarı kimdir, Kuş Adam kitabının özeti, Kuş Adam pdf indirme linki, Kuş Adam epub indirme linki, Kuş Adam mobi indirme linki, Kuş Adam kitabını indir, Kuş Adam kitabı tanıtım bülteni, Kuş Adam arka kapak yazısı, Kuş Adam kitabı kaç sayfa, Kuş Adam hangi yayınevi tarafından basıldı, Kuş Adam kitabının türü nedir, Kuş Adam kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU