-->

Mona Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Mona Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Mona kitabını inceleyeceğiz. Dan T. Sehlberg tarafından yazılan Mona kitabı 2016-08-24 tarihinde yayınlanmıştır. Mona kitabı Bilimkurgu-Fantazya türünde yayınlanmış olup PEGASUS YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Mona hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Dan T. Sehlberg tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Mona Kitabı Tanıtım Bülteni

Dan T. Sehlberg tarafından kaleme alınmış Mona kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Zihin Kontrolü, Siber Savaş, Ortadoğu, sevgi ve nefretin ele alındığı unutulmayacak bir roman!   Stockholm'de bilgisayar mühendisliği profesörü olan Eric Söderqvist, engelli insanların da internette gezinmelerini sağlayabilen, düşünce gücüyle çalışan bir program olan Zihin Gezisi'nin mucididir.  Geçmişte MIT'de çalışmış olan Lübnanlı profesör Samir Mustaf, kızı Mona bir bombayla öldürüldükten sonra intikam almak üzere İsrail'in finans sistemine saldırmak için dünyanın şahit olduğu en karmaşık bilgisayar virüsünü yaratır.  Eric'in eşi Hanna kocasının icadını test ettikten sonra komaya girer. Doktorlar hastalığını teşhis edemez. Suçluluk duygusuyla perişan olan Eric, eşine güçlü bir bilgisayar virüsünün bulaştığından emindir. Onu kurtarmanın tek yolu da virüsün yaratıcısını bulmaktır.  Sonrasında farklı yaşam motivasyonlarına sahip karakterlerimizin yolu kesişir, Orta Doğu ve Avrupa boyunca devam eden yüksek oktanlı bir kovalamaca başlar. Nefes kesici kurgusuyla Mona, insanların sevdiklerini kurtarmak veya onların öcünü almak için yapabilecekleri iyilikleri –ve de kötülükleri– anlatan bir roman.    "Dan T. Sehlberg çok yetenekli bir yazar ve gerilim türünde bu senenin en iyi kitabını yazmış. Kitabın gerilim dozu yüksek, karakterleri gerçekçi. En güçlü tarafları ise Zihin Gezisi ve insanlara bulaşabilen bir bilgisayar virüsü fikirleri. Film hakları satılmış bir kitap ancak o kadar güzel bir roman ki filmini beklemek aptallık olur."  Weekendavisen     "Uluslararası piyasaya hitap edebilecek bir gerilim. Gelişmiş bilgisayar bilimi, terörizm, siyaset, aşk ve gerilimle dolu… Özellikle gerilimin dozu çok yerinde ve karakterler müthiş kurgulanmış. Kesinlikle tavsiye ederim ve devamı geleceği için de mutluyum."  Litteratursiden    "Çığır açıcı teknolojilerden hoşlananlar için yüksek tempolu bir gerilim kitabı. Monakesinlikle okuyucusunun aklını başından alacak." DBC    "Sehlberg'in ilk romanı bilgi teknolojileri, nöroloji ve uluslararası politikayla dolu." BTJ    "Ustaca yazılmış bir tekno gerilim." Femina   "Doğru noktalara parmak basan yüksek tempolu bir tekno gerilim." Sunday Territorian   "Mona hayal gücü geniş bir suç romanı. Bilim kurguya da göz kırpan roman, baştan sona sürpriz ve gizemlerle dolu." Bogpusheren 


Mona Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Mona


Mona Kitabı İndirme Linkleri


Mona Pdf İndirme Linkleri

Mona Yandex Disk Pdf İndir

Mona Google Drive Pdf İndir


Mona Epub İndirme Linkleri

Mona Yandex Disk Ebup İndir

Mona Google Drive Epub İndir


Mona Mobi İndirme Linkleri


Mona Yandex Disk Mobi İndir

Mona Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Mona Etiketleri

Mona kitabı hakkında genel bilgiler, Mona kitabının yazarı kimdir, Mona kitabının özeti, Mona pdf indirme linki, Mona epub indirme linki, Mona mobi indirme linki, Mona kitabını indir, Mona kitabı tanıtım bülteni, Mona arka kapak yazısı, Mona kitabı kaç sayfa, Mona hangi yayınevi tarafından basıldı, Mona kitabının türü nedir, Mona kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU