-->

Rehine Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Rehine Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Rehine kitabını inceleyeceğiz. Sümeyye Akarçay tarafından yazılan Rehine kitabı 2016-05-09 tarihinde yayınlanmıştır. Rehine kitabı Roman (yerli) türünde yayınlanmış olup OPTİMUM KİTAP yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Rehine hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Sümeyye Akarçay tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Rehine Kitabı Tanıtım Bülteni

Sümeyye Akarçay tarafından kaleme alınmış Rehine kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Bir vefa borcu güçlü bir aşkı beraberinde getirir mi? Sosyetenin Asi Gülü lakabıyla adından sıkça söz ettiren Esma Hazne aşktan uzak duran biriydi. Sıkça erkekleri terslemesi yüzünden birçok gazeteye manşet oluyordu. Popülarite onun için önemli değildi. Onun tek bir düşüncesi vardı: Okulunu başarıyla bitirip Hazne Holding'in yönetimine geçmek. Ta ki haberi olmadan küçük bir oyunun parçası olana dek… Başarılı iş adamı Baran Gökdağ'ın, bir vefa borcu yüzünden hiç tanımadığı sosyetik bir kızı, kısa süreliğine himayesi altında tutması gerekiyordu. Siciline birini kaçırmaktan dolayı suç işlenmesi ihtimali onu bir hayli tedirgin ediyordu. Üstelik kıza ilk görüşte tutulmuştu. Şimdi ona aklı başka, kalbi başka bir şey söylüyordu. Hırçın rehinesiyle sevgili olması, yaşayacakları birçok belayı da beraberinde getirecekti.


Rehine Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Rehine


Rehine Kitabı İndirme Linkleri


Rehine Pdf İndirme Linkleri

Rehine Yandex Disk Pdf İndir

Rehine Google Drive Pdf İndir


Rehine Epub İndirme Linkleri

Rehine Yandex Disk Ebup İndir

Rehine Google Drive Epub İndir


Rehine Mobi İndirme Linkleri


Rehine Yandex Disk Mobi İndir

Rehine Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Rehine Etiketleri

Rehine kitabı hakkında genel bilgiler, Rehine kitabının yazarı kimdir, Rehine kitabının özeti, Rehine pdf indirme linki, Rehine epub indirme linki, Rehine mobi indirme linki, Rehine kitabını indir, Rehine kitabı tanıtım bülteni, Rehine arka kapak yazısı, Rehine kitabı kaç sayfa, Rehine hangi yayınevi tarafından basıldı, Rehine kitabının türü nedir, Rehine kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU