-->

Saydam Şeyler Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Saydam Şeyler Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Saydam Şeyler kitabını inceleyeceğiz. Vladimir Nabokov tarafından yazılan Saydam Şeyler kitabı 2016-10-01 tarihinde yayınlanmıştır. Saydam Şeyler kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup İLETİŞİM YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Saydam Şeyler hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Vladimir Nabokov tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Saydam Şeyler Kitabı Tanıtım Bülteni

Vladimir Nabokov tarafından kaleme alınmış Saydam Şeyler kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

'İnce bir dolaysız gerçeklik cilası, doğal ve yapay maddelerin üzerini kaplar; her kim şimdide, şimdiyle kalmak istiyorsa lütfen onun ince gergin cilasını çatlatmasın.' 'Saydam şeyler, asık suratlı, sakar bir kiŞi olan kahramanımız Hugh Person'ın İsviçre'ye yaptığı dört ziyaret çevresinde gelişiyor. Genç bir yayıncı olan Hugh, R. ile görüşmeye gönderilir. Yolda Armande'ye âşık olur ve defalarca aşağılandıktan sonra, onu arsız bir İskandinavyalı'nın elinden alarak evlenirler. Birlikte New York'a döner. Sekiz yıl sonra -bir cinayet, bir süre delilik ve kısa bir tutukluluğun ardından- Hugh, geçmişinin izlerini yakalamak için yalnız başına duygusal bir yolculuğa çıkar. Yazar, R.'nin edebiyata ilişkin kuramsal görüşlerinde, daha temelde ise gözlemlenebilir nesnelerin değişen dünyasının oluşturduğu fonda, düş, anı ve zaman öğelerini iç içe dokuyarak önplana çıkarıyor.' MARTIN AMIS, SPECTATOR 'Sonuçta, hem ürpertici hem de güldürücü bir etki bırakıyor, hem güzel hem de dehşete düşürücü saydamlıklar.' THE TIMES


Saydam Şeyler Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Saydam Şeyler


Saydam Şeyler Kitabı İndirme Linkleri


Saydam Şeyler Pdf İndirme Linkleri

Saydam Şeyler Yandex Disk Pdf İndir

Saydam Şeyler Google Drive Pdf İndir


Saydam Şeyler Epub İndirme Linkleri

Saydam Şeyler Yandex Disk Ebup İndir

Saydam Şeyler Google Drive Epub İndir


Saydam Şeyler Mobi İndirme Linkleri


Saydam Şeyler Yandex Disk Mobi İndir

Saydam Şeyler Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Saydam Şeyler Etiketleri

Saydam Şeyler kitabı hakkında genel bilgiler, Saydam Şeyler kitabının yazarı kimdir, Saydam Şeyler kitabının özeti, Saydam Şeyler pdf indirme linki, Saydam Şeyler epub indirme linki, Saydam Şeyler mobi indirme linki, Saydam Şeyler kitabını indir, Saydam Şeyler kitabı tanıtım bülteni, Saydam Şeyler arka kapak yazısı, Saydam Şeyler kitabı kaç sayfa, Saydam Şeyler hangi yayınevi tarafından basıldı, Saydam Şeyler kitabının türü nedir, Saydam Şeyler kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU