-->

Siz Bilirsiniz Ama Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Siz Bilirsiniz Ama Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Siz Bilirsiniz Ama kitabını inceleyeceğiz. Selçuk Cingi tarafından yazılan Siz Bilirsiniz Ama kitabı 2014-02-15 tarihinde yayınlanmıştır. Siz Bilirsiniz Ama kitabı Deneme (yerli) türünde yayınlanmış olup SOBİL YAYINCILIK yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Siz Bilirsiniz Ama hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Selçuk Cingi tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Siz Bilirsiniz Ama Kitabı Tanıtım Bülteni

Selçuk Cingi tarafından kaleme alınmış Siz Bilirsiniz Ama kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Siz bilirsiniz, ama...", çoğulcu demokrasilerde genel kabul gören bir söylemdir. İfade özgürlüğünün geniş kitlelerce içselleştirildiği bu toplumlarda, karşıt görüşlerin ve eleştirilerin açıklanmasıyla hem temel bir insan hakkının lâyıkıyla kullanılması hem de bu sayede yaratılan düşünsel zenginlikle toplumsal yarar sağlanması söz konusu olur. Bu kitapta; her yol ayrımında kaçınılmaz olarak yaptığımız tercihlerimizle ilgili sorgulamaları ve düşünsel katkıları bulacaksınız. "Siz bilirsiniz, ama...", kendi bildiğini ortaya koymaktan kaçınmayanların sözüdür; dürüstlük, sosyal sorumluluk, özgüven ve özgürlük çağrıştırır. Bu bağlamda kitabın yazarı da kişiliğinin şaşmaz pusulasıyla bilim ve ahlâk doğrultusundan hiçbir sapma göstermemektedir.


Siz Bilirsiniz Ama Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Siz Bilirsiniz Ama


Siz Bilirsiniz Ama Kitabı İndirme Linkleri


Siz Bilirsiniz Ama Pdf İndirme Linkleri

Siz Bilirsiniz Ama Yandex Disk Pdf İndir

Siz Bilirsiniz Ama Google Drive Pdf İndir


Siz Bilirsiniz Ama Epub İndirme Linkleri

Siz Bilirsiniz Ama Yandex Disk Ebup İndir

Siz Bilirsiniz Ama Google Drive Epub İndir


Siz Bilirsiniz Ama Mobi İndirme Linkleri


Siz Bilirsiniz Ama Yandex Disk Mobi İndir

Siz Bilirsiniz Ama Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Siz Bilirsiniz Ama Etiketleri

Siz Bilirsiniz Ama kitabı hakkında genel bilgiler, Siz Bilirsiniz Ama kitabının yazarı kimdir, Siz Bilirsiniz Ama kitabının özeti, Siz Bilirsiniz Ama pdf indirme linki, Siz Bilirsiniz Ama epub indirme linki, Siz Bilirsiniz Ama mobi indirme linki, Siz Bilirsiniz Ama kitabını indir, Siz Bilirsiniz Ama kitabı tanıtım bülteni, Siz Bilirsiniz Ama arka kapak yazısı, Siz Bilirsiniz Ama kitabı kaç sayfa, Siz Bilirsiniz Ama hangi yayınevi tarafından basıldı, Siz Bilirsiniz Ama kitabının türü nedir, Siz Bilirsiniz Ama kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU