-->

Sınırdışı Saatler Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Sınırdışı Saatler Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Sınırdışı Saatler kitabını inceleyeceğiz. Mehmet Yaşın tarafından yazılan Sınırdışı Saatler kitabı 2015-05-14 tarihinde yayınlanmıştır. Sınırdışı Saatler kitabı Roman (yerli) türünde yayınlanmış olup YAPI KREDİ YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Sınırdışı Saatler hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Mehmet Yaşın tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Sınırdışı Saatler Kitabı Tanıtım Bülteni

Mehmet Yaşın tarafından kaleme alınmış Sınırdışı Saatler kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

"Ben, yazılmasaydım, yalnızca hayal edilseydim suçlu olamazdım. Olamazdım ki! Hayal edilince mi gerçek oldum? Ama yazılmayan şey hayal edilebilir mi? Sınır, yazıldığımız yere kadar. Öyleyse sınırdışı edilebilir miyim ben?" "Mehmet Yaşın'ın Sınırdışı Saatler'i, dilini ve yurdunu arayan Kıbrıslı bir adamın trajedisini gerçeküstü bir anlatımla ifade ederken, anlatım tekniği mevcut durumun akıldışılığı ile tamamıyla örtüşüyor. Sınırdışı Saatler, Ada özelinden yola çıkarak yapılmış en radikal savaş ve militarizm eleştirilerini barındırıyor. Kıbrıs'ta doğup büyümüş insanların vatansızlıklarını, iç ve dış dünyalarını, savaşın, şiddetin ve düşmanca duyguların birey ve toplum üzerinde yarattığı travmaları sergileyen hikâyeleri için 'şaşırtıcı' nitelemesini kullanacağım. (...) Türk(iye) yazarları oradaki çözümsüzlüğü kabullenmiş, seslerini yükseltip 'hain' damgası yemekten çekinmiş, yeşil adayı yeşil üniformalılara terk etmişler. İşte bu nedenle şaşırtıyor vatanının neresi olduğunu bilemeyen bir adamın hayatını anlatan romanı." Ömer Türkeş


Sınırdışı Saatler Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Sınırdışı Saatler


Sınırdışı Saatler Kitabı İndirme Linkleri


Sınırdışı Saatler Pdf İndirme Linkleri

Sınırdışı Saatler Yandex Disk Pdf İndir

Sınırdışı Saatler Google Drive Pdf İndir


Sınırdışı Saatler Epub İndirme Linkleri

Sınırdışı Saatler Yandex Disk Ebup İndir

Sınırdışı Saatler Google Drive Epub İndir


Sınırdışı Saatler Mobi İndirme Linkleri


Sınırdışı Saatler Yandex Disk Mobi İndir

Sınırdışı Saatler Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Sınırdışı Saatler Etiketleri

Sınırdışı Saatler kitabı hakkında genel bilgiler, Sınırdışı Saatler kitabının yazarı kimdir, Sınırdışı Saatler kitabının özeti, Sınırdışı Saatler pdf indirme linki, Sınırdışı Saatler epub indirme linki, Sınırdışı Saatler mobi indirme linki, Sınırdışı Saatler kitabını indir, Sınırdışı Saatler kitabı tanıtım bülteni, Sınırdışı Saatler arka kapak yazısı, Sınırdışı Saatler kitabı kaç sayfa, Sınırdışı Saatler hangi yayınevi tarafından basıldı, Sınırdışı Saatler kitabının türü nedir, Sınırdışı Saatler kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU