-->

Tatlı Tesadüf Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Tatlı Tesadüf Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Tatlı Tesadüf kitabını inceleyeceğiz. Amy E. Reichert tarafından yazılan Tatlı Tesadüf kitabı 2017-01-11 tarihinde yayınlanmıştır. Tatlı Tesadüf kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup DOĞAN KİTAP yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Tatlı Tesadüf hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Amy E. Reichert tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Tatlı Tesadüf Kitabı Tanıtım Bülteni

Amy E. Reichert tarafından kaleme alınmış Tatlı Tesadüf kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Lou, kendi açtığı sevimli Fransız restoranı Luella's'ın başarısı için yorulmadan çalışır. Çok sevdiği işi ile yakışıklı ve zengin nişanlısı arasında bir denge de kurabilirse hayatı tam istediği gibi olacaktır. İngiliz asilzade Al ise bir gazetede takma isimlerle yazdığı sert yemek eleştirileriyle tanınmıştır ve bir gün eline geçen bir not onu Lou'nun restoranına götürür.  Şefin hayatının en berbat gününde gittiği restoranda, kötü yemekler yiyen Al, Luella's hakkında en acımasız yazılarından birini yazar. Al son yazısının başarısını kutlarken, o sırada Lou'nun hayatı darmadağın olmak üzeredir: Nişanlısı onu aldatmıştır, restoranı hakkında zehir zemberek bir yazı çıkmıştır ve iflas etmek üzeredir.  Ama sürprizlerle dolu hayat Al ile Lou'yu farklı kimliklerle karşılaştıracaktır… Artık ikisinin âşık olması an meselesidir.  Ancak bir sorun vardır: Gelecek için geçmiş görmezden gelinebilir mi?


Tatlı Tesadüf Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Tatlı Tesadüf


Tatlı Tesadüf Kitabı İndirme Linkleri


Tatlı Tesadüf Pdf İndirme Linkleri

Tatlı Tesadüf Yandex Disk Pdf İndir

Tatlı Tesadüf Google Drive Pdf İndir


Tatlı Tesadüf Epub İndirme Linkleri

Tatlı Tesadüf Yandex Disk Ebup İndir

Tatlı Tesadüf Google Drive Epub İndir


Tatlı Tesadüf Mobi İndirme Linkleri


Tatlı Tesadüf Yandex Disk Mobi İndir

Tatlı Tesadüf Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Tatlı Tesadüf Etiketleri

Tatlı Tesadüf kitabı hakkında genel bilgiler, Tatlı Tesadüf kitabının yazarı kimdir, Tatlı Tesadüf kitabının özeti, Tatlı Tesadüf pdf indirme linki, Tatlı Tesadüf epub indirme linki, Tatlı Tesadüf mobi indirme linki, Tatlı Tesadüf kitabını indir, Tatlı Tesadüf kitabı tanıtım bülteni, Tatlı Tesadüf arka kapak yazısı, Tatlı Tesadüf kitabı kaç sayfa, Tatlı Tesadüf hangi yayınevi tarafından basıldı, Tatlı Tesadüf kitabının türü nedir, Tatlı Tesadüf kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU