-->

Zagor Maxi 9 / Yardım Heyeti Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Zagor Maxi 9 / Yardım Heyeti Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Zagor Maxi 9 / Yardım Heyeti kitabını inceleyeceğiz. Jacopo Rauch tarafından yazılan Zagor Maxi 9 / Yardım Heyeti kitabı 2016-03-08 tarihinde yayınlanmıştır. Zagor Maxi 9 / Yardım Heyeti kitabı Çizgi Roman türünde yayınlanmış olup ÖZER SAHAF yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Zagor Maxi 9 / Yardım Heyeti hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Jacopo Rauch tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Zagor Maxi 9 / Yardım Heyeti Kitabı Tanıtım Bülteni

Jacopo Rauch tarafından kaleme alınmış Zagor Maxi 9 / Yardım Heyeti kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

YARDIM HEYETİ (Maxi Zagor. No.21; Yazan: Jacopo Rauch; Çizen: Gianni Sedioli) Her köşesi sayısız tehlike ve ölümcül tuzaklarla dolu Dönüşü Olmayan Topraklar'a yaptığı inanılmaz bir keşif yolculuğundan sağ kurtulmayı başaran Profesör Kranack'ın içi coşkuyla doludur. Yepyeni ve benzersiz yaşam türleriyle karşılaşmasının verdiği bilimsel heyecana kapılmış durumdaki Profesör, hemen Avrupa'daki meslektaşları Kruger ve Mayer'e mektup yazarak yardımları ister. Aldıkları davetin çekiciliğine kapılan bu iki eski dostumuz da soluğu elbette Amerika'da alacaklardır. Büyük bir şans eseri kahramanımız Zagor, iki dostunun geldiğini öğrendiğinde, başlarını büyük bir belaya sokmak üzere olduğuna emin bir şekilde onları bulmak üzere harekete geçer. Sonuçta haklı olduğu anlaşılacak ve kahramanlarımız eşi benzeri olmayan bir serüveni göğüslemek zorunda kalacaklardır.


Zagor Maxi 9 / Yardım Heyeti Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Zagor Maxi 9 / Yardım Heyeti


Zagor Maxi 9 / Yardım Heyeti Kitabı İndirme Linkleri


Zagor Maxi 9 / Yardım Heyeti Pdf İndirme Linkleri

Zagor Maxi 9 / Yardım Heyeti Yandex Disk Pdf İndir

Zagor Maxi 9 / Yardım Heyeti Google Drive Pdf İndir


Zagor Maxi 9 / Yardım Heyeti Epub İndirme Linkleri

Zagor Maxi 9 / Yardım Heyeti Yandex Disk Ebup İndir

Zagor Maxi 9 / Yardım Heyeti Google Drive Epub İndir


Zagor Maxi 9 / Yardım Heyeti Mobi İndirme Linkleri


Zagor Maxi 9 / Yardım Heyeti Yandex Disk Mobi İndir

Zagor Maxi 9 / Yardım Heyeti Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Zagor Maxi 9 / Yardım Heyeti Etiketleri

Zagor Maxi 9 / Yardım Heyeti kitabı hakkında genel bilgiler, Zagor Maxi 9 / Yardım Heyeti kitabının yazarı kimdir, Zagor Maxi 9 / Yardım Heyeti kitabının özeti, Zagor Maxi 9 / Yardım Heyeti pdf indirme linki, Zagor Maxi 9 / Yardım Heyeti epub indirme linki, Zagor Maxi 9 / Yardım Heyeti mobi indirme linki, Zagor Maxi 9 / Yardım Heyeti kitabını indir, Zagor Maxi 9 / Yardım Heyeti kitabı tanıtım bülteni, Zagor Maxi 9 / Yardım Heyeti arka kapak yazısı, Zagor Maxi 9 / Yardım Heyeti kitabı kaç sayfa, Zagor Maxi 9 / Yardım Heyeti hangi yayınevi tarafından basıldı, Zagor Maxi 9 / Yardım Heyeti kitabının türü nedir, Zagor Maxi 9 / Yardım Heyeti kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU