-->

Zulüm Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Zulüm Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Zulüm kitabını inceleyeceğiz. Maksim Gorki tarafından yazılan Zulüm kitabı 2018-04-16 tarihinde yayınlanmıştır. Zulüm kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup DORLİON YAYINEVİ yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Zulüm hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Maksim Gorki tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Zulüm Kitabı Tanıtım Bülteni

Maksim Gorki tarafından kaleme alınmış Zulüm kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Sosyalist gerçekçi sanatın büyük ustası Gorki´nin halktan ve hayattan aldığı canlı tiplerle Rus halkının yetkin bir panoramasını çizdiği kısa öykilerindeki başarısı, onun aynı zamanda kendi toplumunu tanımadaki üstün başarısını da gösterir.


Zulüm Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Zulüm


Zulüm Kitabı İndirme Linkleri


Zulüm Pdf İndirme Linkleri

Zulüm Yandex Disk Pdf İndir

Zulüm Google Drive Pdf İndir


Zulüm Epub İndirme Linkleri

Zulüm Yandex Disk Ebup İndir

Zulüm Google Drive Epub İndir


Zulüm Mobi İndirme Linkleri


Zulüm Yandex Disk Mobi İndir

Zulüm Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Zulüm Etiketleri

Zulüm kitabı hakkında genel bilgiler, Zulüm kitabının yazarı kimdir, Zulüm kitabının özeti, Zulüm pdf indirme linki, Zulüm epub indirme linki, Zulüm mobi indirme linki, Zulüm kitabını indir, Zulüm kitabı tanıtım bülteni, Zulüm arka kapak yazısı, Zulüm kitabı kaç sayfa, Zulüm hangi yayınevi tarafından basıldı, Zulüm kitabının türü nedir, Zulüm kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU