-->

Ars Poetica - Şiir Sanatı Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Ars Poetica - Şiir Sanatı Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Ars Poetica - Şiir Sanatı kitabını inceleyeceğiz. Horatius tarafından yazılan Ars Poetica - Şiir Sanatı kitabı 2019-02-07 tarihinde yayınlanmıştır. Ars Poetica - Şiir Sanatı kitabı Eleştiri türünde yayınlanmış olup TÜRKİYE İŞ BANKASI KÜLTÜR YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Ars Poetica - Şiir Sanatı hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Horatius tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Ars Poetica - Şiir Sanatı Kitabı Tanıtım Bülteni

Horatius tarafından kaleme alınmış Ars Poetica - Şiir Sanatı kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Horatius (MÖ 65-8): Taşralı bir ailenin çocuğu olarak dünyaya geldi, ama babasının gayretleriyle önce Roma'da sonra da Atina'da felsefe ve edebiyat eğitimi aldı. Brutus'ün ordusuna katıldı, Philippi Savaşı'ndan dönüşünde varını yoğunu kaybetti. Vergilius aracılığıyla Maecenas ile tanıştı, Augustus'un dostu oldu. Kültürü, zekâsı ve inceliğiyle seçkin çevrelerde kabul gördü, Latin şiirine ve eleştirisine büyük katkılarda bulundu. Edebî sadeliği, ciddiyeti ve mükemmellik arayışı, başta Rönesans hümanistlerinin gözünde, onu bir ustaya dönüştürdü. Eserleri Satirae [Yergiler], Carmina [Şiirler], Epodes [Kısa Lirik Şiirler] ve Epistulae [Mektuplar] olarak dört kısımda incelenir. "Pisolara Mektup" ya da iyi bilinen ismiyle Ars Poetica Aristoteles'in Poetika'da dile getirdiği ilke ve görüşlerin sade ve incelikli bir tasdiki, Platon ve Aristoteles ile başlayan şiir ve drama tartışmalarının devamıdır.


Ars Poetica - Şiir Sanatı Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Ars Poetica - Şiir Sanatı


Ars Poetica - Şiir Sanatı Kitabı İndirme Linkleri


Ars Poetica - Şiir Sanatı Pdf İndirme Linkleri

Ars Poetica - Şiir Sanatı Yandex Disk Pdf İndir

Ars Poetica - Şiir Sanatı Google Drive Pdf İndir


Ars Poetica - Şiir Sanatı Epub İndirme Linkleri

Ars Poetica - Şiir Sanatı Yandex Disk Ebup İndir

Ars Poetica - Şiir Sanatı Google Drive Epub İndir


Ars Poetica - Şiir Sanatı Mobi İndirme Linkleri


Ars Poetica - Şiir Sanatı Yandex Disk Mobi İndir

Ars Poetica - Şiir Sanatı Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Ars Poetica - Şiir Sanatı Etiketleri

Ars Poetica - Şiir Sanatı kitabı hakkında genel bilgiler, Ars Poetica - Şiir Sanatı kitabının yazarı kimdir, Ars Poetica - Şiir Sanatı kitabının özeti, Ars Poetica - Şiir Sanatı pdf indirme linki, Ars Poetica - Şiir Sanatı epub indirme linki, Ars Poetica - Şiir Sanatı mobi indirme linki, Ars Poetica - Şiir Sanatı kitabını indir, Ars Poetica - Şiir Sanatı kitabı tanıtım bülteni, Ars Poetica - Şiir Sanatı arka kapak yazısı, Ars Poetica - Şiir Sanatı kitabı kaç sayfa, Ars Poetica - Şiir Sanatı hangi yayınevi tarafından basıldı, Ars Poetica - Şiir Sanatı kitabının türü nedir, Ars Poetica - Şiir Sanatı kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU