-->

Bir Trilyon Dolar Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Bir Trilyon Dolar Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Bir Trilyon Dolar kitabını inceleyeceğiz. Andreas Eschbach tarafından yazılan Bir Trilyon Dolar kitabı 2014-02-25 tarihinde yayınlanmıştır. Bir Trilyon Dolar kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup PEGASUS YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Bir Trilyon Dolar hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Andreas Eschbach tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Bir Trilyon Dolar Kitabı Tanıtım Bülteni

Andreas Eschbach tarafından kaleme alınmış Bir Trilyon Dolar kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Bir trilyon dolarlık bir servete hükmediyor olsaydınız ne yapardınız? 500 yıl önce dedelerinizden biri Venedik bankalarına bugünün parasıyla on bin dolar değerinde bir para yatırmış olsaydı, faizler ve o faizlerin faizi sayesinde şu anda tam bir trilyon dolarınız olurdu… Peki, dünyayı değiştirebilecek kadar büyük bu parayla ne yapardınız? Bir günlük faiziyle bütün hayallerinizi gerçekleştirebilirdiniz. Ferrari, villa, kendinize ait bir ada... Peki, ikinci gün? Daha sonra? Bir gün önce metroya binecek parası olmadığı için eve yürüyerek dönmek zorunda kalan New Yorklu pizza dağıtıcısı John Fontanelli kendisine böyle bir mirasın kaldığını öğreniyor. Ancak mirasın önemli bir şartı var: "İnsanlara kaybettikleri geleceklerini geri vermek." İşte bunun nasıl olacağını müthiş bir gerilim içinde anlatıyor Andreas Eschbach. "Eschbach'ın romanı aklınızı başınızdan alacak. Evet, o kadar başarılı!" -Analog


Bir Trilyon Dolar Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Bir Trilyon Dolar


Bir Trilyon Dolar Kitabı İndirme Linkleri


Bir Trilyon Dolar Pdf İndirme Linkleri

Bir Trilyon Dolar Yandex Disk Pdf İndir

Bir Trilyon Dolar Google Drive Pdf İndir


Bir Trilyon Dolar Epub İndirme Linkleri

Bir Trilyon Dolar Yandex Disk Ebup İndir

Bir Trilyon Dolar Google Drive Epub İndir


Bir Trilyon Dolar Mobi İndirme Linkleri


Bir Trilyon Dolar Yandex Disk Mobi İndir

Bir Trilyon Dolar Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Bir Trilyon Dolar Etiketleri

Bir Trilyon Dolar kitabı hakkında genel bilgiler, Bir Trilyon Dolar kitabının yazarı kimdir, Bir Trilyon Dolar kitabının özeti, Bir Trilyon Dolar pdf indirme linki, Bir Trilyon Dolar epub indirme linki, Bir Trilyon Dolar mobi indirme linki, Bir Trilyon Dolar kitabını indir, Bir Trilyon Dolar kitabı tanıtım bülteni, Bir Trilyon Dolar arka kapak yazısı, Bir Trilyon Dolar kitabı kaç sayfa, Bir Trilyon Dolar hangi yayınevi tarafından basıldı, Bir Trilyon Dolar kitabının türü nedir, Bir Trilyon Dolar kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU