-->

El Turco & II. Viyana Kuşatmasının Bilinmeyen Yönleri Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


El Turco & II. Viyana Kuşatmasının Bilinmeyen Yönleri Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda El Turco & II. Viyana Kuşatmasının Bilinmeyen Yönleri kitabını inceleyeceğiz. Dr. Orhan Yeniaras tarafından yazılan El Turco & II. Viyana Kuşatmasının Bilinmeyen Yönleri kitabı 2018-10-19 tarihinde yayınlanmıştır. El Turco & II. Viyana Kuşatmasının Bilinmeyen Yönleri kitabı Belgesel Roman türünde yayınlanmış olup PANAMA YAYINCILIK yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. El Turco & II. Viyana Kuşatmasının Bilinmeyen Yönleri hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Dr. Orhan Yeniaras tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


El Turco & II. Viyana Kuşatmasının Bilinmeyen Yönleri Kitabı Tanıtım Bülteni

Dr. Orhan Yeniaras tarafından kaleme alınmış El Turco & II. Viyana Kuşatmasının Bilinmeyen Yönleri kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Bu kitapta size tarihin sakladığı sırlardan birini açıklamak istiyorum. Kuzey İtalya'da Moena isimli bir köy vardır. Kimsenin Türkçe bilmediği bu köyde yapacağınız bir gezi hayatınızın gezisi olacaktır. Çevrenizde; Türk Evi, Türk Sokağı ve Türk Kahvesi gibi levhaları görüp şaşıracaksınız. Geziye devam edecek olursanız, mermer bir kaide üzerine yerleştirilmiş, sakallı ve sarıklı bir Yeniçeri büstü selamlayacaktır sizi. İşin ilginç yanı, büstün kaidesi üzerinde bulunan ay yıldızlı Türk bayrağı ve belirgin bir şekilde yazılmış "Türk" sözcüğü bulunmasıdır. Eğer köye ağustos ayında giderseniz, halkın Türk milli giysilerini giyip, ellerinde Türk bayrağı olduğu halde sokağa döküldüklerini görürsünüz. Köylülerden herhangi birine büstü göstererek "Bu kimdir?" diye sorduğunuzda "O bizim atamız, biz de Türk'üz" diyeceklerdir. Peki kimdir bu Türk? İkinci Viyana Kuşatması'nda Moenalılar tarafından yaralı olarak bulunup kurtarılan Osmanlı istihbarat subayı Balaban Ağa bu köye yerleşmiş ve halkı haraca kesen derebeylerine karşı başarılı bir köylü ayaklanmasını örgütlemiştir. Bu belgesel romanda Balaban Ağa'nın sıra dışı öyküsüyle birlikte İkinci Viyana Kuşatması'nın bilinmeyen yönlerini de okuyacaksınız.


El Turco & II. Viyana Kuşatmasının Bilinmeyen Yönleri Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: El Turco & II. Viyana Kuşatmasının Bilinmeyen Yönleri


El Turco & II. Viyana Kuşatmasının Bilinmeyen Yönleri Kitabı İndirme Linkleri


El Turco & II. Viyana Kuşatmasının Bilinmeyen Yönleri Pdf İndirme Linkleri

El Turco & II. Viyana Kuşatmasının Bilinmeyen Yönleri Yandex Disk Pdf İndir

El Turco & II. Viyana Kuşatmasının Bilinmeyen Yönleri Google Drive Pdf İndir


El Turco & II. Viyana Kuşatmasının Bilinmeyen Yönleri Epub İndirme Linkleri

El Turco & II. Viyana Kuşatmasının Bilinmeyen Yönleri Yandex Disk Ebup İndir

El Turco & II. Viyana Kuşatmasının Bilinmeyen Yönleri Google Drive Epub İndir


El Turco & II. Viyana Kuşatmasının Bilinmeyen Yönleri Mobi İndirme Linkleri


El Turco & II. Viyana Kuşatmasının Bilinmeyen Yönleri Yandex Disk Mobi İndir

El Turco & II. Viyana Kuşatmasının Bilinmeyen Yönleri Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


El Turco & II. Viyana Kuşatmasının Bilinmeyen Yönleri Etiketleri

El Turco & II. Viyana Kuşatmasının Bilinmeyen Yönleri kitabı hakkında genel bilgiler, El Turco & II. Viyana Kuşatmasının Bilinmeyen Yönleri kitabının yazarı kimdir, El Turco & II. Viyana Kuşatmasının Bilinmeyen Yönleri kitabının özeti, El Turco & II. Viyana Kuşatmasının Bilinmeyen Yönleri pdf indirme linki, El Turco & II. Viyana Kuşatmasının Bilinmeyen Yönleri epub indirme linki, El Turco & II. Viyana Kuşatmasının Bilinmeyen Yönleri mobi indirme linki, El Turco & II. Viyana Kuşatmasının Bilinmeyen Yönleri kitabını indir, El Turco & II. Viyana Kuşatmasının Bilinmeyen Yönleri kitabı tanıtım bülteni, El Turco & II. Viyana Kuşatmasının Bilinmeyen Yönleri arka kapak yazısı, El Turco & II. Viyana Kuşatmasının Bilinmeyen Yönleri kitabı kaç sayfa, El Turco & II. Viyana Kuşatmasının Bilinmeyen Yönleri hangi yayınevi tarafından basıldı, El Turco & II. Viyana Kuşatmasının Bilinmeyen Yönleri kitabının türü nedir, El Turco & II. Viyana Kuşatmasının Bilinmeyen Yönleri kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU