-->

Güreş Anıları İle Atatürk Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Güreş Anıları İle Atatürk Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Güreş Anıları İle Atatürk kitabını inceleyeceğiz. Ünsal Tazegül tarafından yazılan Güreş Anıları İle Atatürk kitabı 2016-06-01 tarihinde yayınlanmıştır. 162 sayfa olarak yayınlanan Güreş Anıları İle Atatürk kitabı Anı (hatırat) türünde yayınlanmış olup İSTANBUL GELİŞİM ÜNİVERSİTESİ YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Güreş Anıları İle Atatürk hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Ünsal Tazegül tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Güreş Anıları İle Atatürk Kitabı Tanıtım Bülteni

Ünsal Tazegül tarafından kaleme alınmış Güreş Anıları İle Atatürk kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Güreş, tarih boyunca Türkler tarafından önemli bir spor olarak algılanmış ve Türk liderleri güreşe muazzam derecede önem vermişlerdir. Bu liderlerden birisi de Mustafa Kemal Atatürk'tür. Atatürk; sporu ve sporcuyu desteklemenin yanında, spor yapmayı da seven bir liderdi. Atatürk neredeyse bulunduğu bütün ziyafetlerde, gezilerde ve toplantılarda güreşe olan ilgisini anlatmış, güreşi ne kadar çok sevdiğini söyleyerek çevresindeki insanları ya güreştirmiş ya da kendisi onlarla güreş tutmuştur. Türk milletinin doğuştan gelen bir içgüdüyle spora yatkınlığını belirten Atatürk, güreş hakkında şu sözleri söylemiştir: "Türk Milleti anadan doğma sportmendir. Henüz yürümeye başlayan köy çocuklarını bile harman yerlerinde güreşirken görürsünüz" (Güven, 1990: 630). Bu kitabın temel amacı, Atatürk'ün güreş sporuna olan ilgisini ve güreşçiler ile yaşamış olduğu anıları ortaya koymaktır. Bunun için öncelikle literatür taranmış, konu ile ilgi makale ve kitaplara ulaşılarak gerekli bilgiler toplanmıştır. Literatür taraması sonucunda Atatürk'ün güreş ile ilgili anıları kitapta verilmiştir.


Güreş Anıları İle Atatürk Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Güreş Anıları İle Atatürk


Güreş Anıları İle Atatürk Kitabı İndirme Linkleri


Güreş Anıları İle Atatürk Pdf İndirme Linkleri

Güreş Anıları İle Atatürk Yandex Disk Pdf İndir

Güreş Anıları İle Atatürk Google Drive Pdf İndir


Güreş Anıları İle Atatürk Epub İndirme Linkleri

Güreş Anıları İle Atatürk Yandex Disk Ebup İndir

Güreş Anıları İle Atatürk Google Drive Epub İndir


Güreş Anıları İle Atatürk Mobi İndirme Linkleri


Güreş Anıları İle Atatürk Yandex Disk Mobi İndir

Güreş Anıları İle Atatürk Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Güreş Anıları İle Atatürk Etiketleri

Güreş Anıları İle Atatürk kitabı hakkında genel bilgiler, Güreş Anıları İle Atatürk kitabının yazarı kimdir, Güreş Anıları İle Atatürk kitabının özeti, Güreş Anıları İle Atatürk pdf indirme linki, Güreş Anıları İle Atatürk epub indirme linki, Güreş Anıları İle Atatürk mobi indirme linki, Güreş Anıları İle Atatürk kitabını indir, Güreş Anıları İle Atatürk kitabı tanıtım bülteni, Güreş Anıları İle Atatürk arka kapak yazısı, Güreş Anıları İle Atatürk kitabı kaç sayfa, Güreş Anıları İle Atatürk hangi yayınevi tarafından basıldı, Güreş Anıları İle Atatürk kitabının türü nedir, Güreş Anıları İle Atatürk kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU