-->

Harput Şehrengizi Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Harput Şehrengizi Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Harput Şehrengizi kitabını inceleyeceğiz. Metin Önal Mengüşoğlu tarafından yazılan Harput Şehrengizi kitabı 2011-09-23 tarihinde yayınlanmıştır. 184 sayfa olarak yayınlanan Harput Şehrengizi kitabı Anı (hatırat) türünde yayınlanmış olup OKUR KİTAPLIĞI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Harput Şehrengizi hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Metin Önal Mengüşoğlu tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Harput Şehrengizi Kitabı Tanıtım Bülteni

Metin Önal Mengüşoğlu tarafından kaleme alınmış Harput Şehrengizi kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Şehirler kulağınıza küpe takar. Parmaklarınıza çentik atar. Dillerinize işaret koyar. Alnınıza mührünü basar. O mührün kocaman iziyle birlikte izin verir sokaklara dağılmanıza. Artık o şehirlisinizdir. Bazen gitmeseniz gelmeseniz de o şehirlisiniz. Değil mi ki ilk içtiğiniz su, o şehrin toprağına aittir. Varlık âleminde görünüşünüzün, büyümenizin, adamlığınızın ilk besini o sudur. Yüzünüzü okşayan ilk rüzgâr oraların bozkırlarından kalkıp, oraların havasıyla izdivaç ederek derinizi yalamıştır, nefesinizi açmış, içinizi şişirmiştir. O toprağın ürününden elde edilen sebzeyi, o yörenin ateşinde pişirip çorbanızı kaynatmışlardır. O çorba değil midir biraz da sizin büyümenize vesile olan? İşte bu yüzden siz oralı, o şehirlisiniz. Kendini bir şehre mensup hissetmeyenler var mıdır? Onlara ne demeli? Tarih boyunca büyük insan toplulukları hep ve çok kere bir şehre nispet edilerek anılmışken onlara ne oluyor? Evrensellik ya da hümanizm adına uluslar, kavimler, milletler üstü insan düşünebilir miyiz? Düşünebilsek bile, klinik bir vakıadan öteye geçebilir mi bu münferit olay?


Harput Şehrengizi Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Harput Şehrengizi


Harput Şehrengizi Kitabı İndirme Linkleri


Harput Şehrengizi Pdf İndirme Linkleri

Harput Şehrengizi Yandex Disk Pdf İndir

Harput Şehrengizi Google Drive Pdf İndir


Harput Şehrengizi Epub İndirme Linkleri

Harput Şehrengizi Yandex Disk Ebup İndir

Harput Şehrengizi Google Drive Epub İndir


Harput Şehrengizi Mobi İndirme Linkleri


Harput Şehrengizi Yandex Disk Mobi İndir

Harput Şehrengizi Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Harput Şehrengizi Etiketleri

Harput Şehrengizi kitabı hakkında genel bilgiler, Harput Şehrengizi kitabının yazarı kimdir, Harput Şehrengizi kitabının özeti, Harput Şehrengizi pdf indirme linki, Harput Şehrengizi epub indirme linki, Harput Şehrengizi mobi indirme linki, Harput Şehrengizi kitabını indir, Harput Şehrengizi kitabı tanıtım bülteni, Harput Şehrengizi arka kapak yazısı, Harput Şehrengizi kitabı kaç sayfa, Harput Şehrengizi hangi yayınevi tarafından basıldı, Harput Şehrengizi kitabının türü nedir, Harput Şehrengizi kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU