-->

Kafa & Kendime Yer Bulamadım Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Kafa & Kendime Yer Bulamadım Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Kafa & Kendime Yer Bulamadım kitabını inceleyeceğiz. İrem Güler tarafından yazılan Kafa & Kendime Yer Bulamadım kitabı 2015-02-12 tarihinde yayınlanmıştır. Kafa & Kendime Yer Bulamadım kitabı Roman (yerli) türünde yayınlanmış olup OKUYAN US YAYIN-KAMPANYA yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Kafa & Kendime Yer Bulamadım hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca İrem Güler tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Kafa & Kendime Yer Bulamadım Kitabı Tanıtım Bülteni

İrem Güler tarafından kaleme alınmış Kafa & Kendime Yer Bulamadım kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Duygu, hanım hanımcık, neşeli ve iyimser biri değildir. Bir genç kızın yaşadığı topluma uyum sağlaması için gereken şeylerin birçoğuna sahip de değildir. Üstelik hayatında çok büyük bir diğer sorun baş göstermektedir.  "Aynaya bakmaya devam ettim. Anlayamıyordum. Benim kafam mı büyümüş?... Yok daha neler?" Kafası sürekli olarak büyüyen Duygu, bunu pek de kafaya takmayacaktır. Zaten modern tıp çaresizdir. Zaten tanıdığı herkes bir şekilde çaresizdir. Bitirilmesi gereken okullar, varılması gereken kocalar ve fethedilmesi gereken kariyerler, Duygu'nun sığındığı fantezi dünyasında birer oyuna dönüşmek üzere sıraya dizilmiştir. "Oradan çıktığımda, ilk kat boyasını yaptıktan sonra çay molası vermek mecburiyetinde hissettiğiniz bir duvar gibiydim. Halısız zeminde karşıma oturup, höpürdeterek içmek zorundaydınız o çayı. Ağzınız için keyifli ama başka kulaklar için rahatsız edici o sesler bana çarpıp çayınıza geri dönmeliydi o anda." Duygu, aile, üniversite, kadın olmak, evlilik, para, hastalık, sağlık ve yetişkinliğin sıkıcılığı karşısında verdiği mücadele ile okurlara "keşke" sözcüğünü nasıl öldürebileceklerini gösteriyor. "Kahve içmeden uyanamam da ne oluyor? Mesnetsiz kadın! Tıynetsiz, terbiyesiz!" dedim. "Kahve senin kültüründe bile yok, sen kendini ne sanıyorsun?" Sıradanlık ile arasına süper güçlerden bir bariyer çeken bu koca kafanın öyküsünü okuduktan sonra ağzınızdan şu sözcükler dökülecek: "Sürreel olduğu kadar gerçeği de yansıtan bu müthiş macerayı okurken tek kelimeyle sürüklendim! Bunun devamı yok mu?"


Kafa & Kendime Yer Bulamadım Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Kafa & Kendime Yer Bulamadım


Kafa & Kendime Yer Bulamadım Kitabı İndirme Linkleri


Kafa & Kendime Yer Bulamadım Pdf İndirme Linkleri

Kafa & Kendime Yer Bulamadım Yandex Disk Pdf İndir

Kafa & Kendime Yer Bulamadım Google Drive Pdf İndir


Kafa & Kendime Yer Bulamadım Epub İndirme Linkleri

Kafa & Kendime Yer Bulamadım Yandex Disk Ebup İndir

Kafa & Kendime Yer Bulamadım Google Drive Epub İndir


Kafa & Kendime Yer Bulamadım Mobi İndirme Linkleri


Kafa & Kendime Yer Bulamadım Yandex Disk Mobi İndir

Kafa & Kendime Yer Bulamadım Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Kafa & Kendime Yer Bulamadım Etiketleri

Kafa & Kendime Yer Bulamadım kitabı hakkında genel bilgiler, Kafa & Kendime Yer Bulamadım kitabının yazarı kimdir, Kafa & Kendime Yer Bulamadım kitabının özeti, Kafa & Kendime Yer Bulamadım pdf indirme linki, Kafa & Kendime Yer Bulamadım epub indirme linki, Kafa & Kendime Yer Bulamadım mobi indirme linki, Kafa & Kendime Yer Bulamadım kitabını indir, Kafa & Kendime Yer Bulamadım kitabı tanıtım bülteni, Kafa & Kendime Yer Bulamadım arka kapak yazısı, Kafa & Kendime Yer Bulamadım kitabı kaç sayfa, Kafa & Kendime Yer Bulamadım hangi yayınevi tarafından basıldı, Kafa & Kendime Yer Bulamadım kitabının türü nedir, Kafa & Kendime Yer Bulamadım kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU