-->

Kaktüsümden Kopardığım Çiçekler Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Kaktüsümden Kopardığım Çiçekler Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Kaktüsümden Kopardığım Çiçekler kitabını inceleyeceğiz. Silvan Güneş tarafından yazılan Kaktüsümden Kopardığım Çiçekler kitabı 2016-06-27 tarihinde yayınlanmıştır. Kaktüsümden Kopardığım Çiçekler kitabı Deneme (yerli) türünde yayınlanmış olup KARİNA YAYINEVİ yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Kaktüsümden Kopardığım Çiçekler hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Silvan Güneş tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Kaktüsümden Kopardığım Çiçekler Kitabı Tanıtım Bülteni

Silvan Güneş tarafından kaleme alınmış Kaktüsümden Kopardığım Çiçekler kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Sevgili Silvan, gerek yazarlığının kudretini ve gerek hassasiyetinin büyüklüğünü müşahade ederken, bu gelişimini takdirle karşıladım. Bana göndermek lütfunda bulunduğun ve yeni kaleme aldığın "Kaktüsümden Kopardığım Çiçekler'' isimli yeni eserini de aynı şevkle okudum ve seninle gurur duydum. Bu eserin de diğerleri gibi beğenileceği kanısındayım. Kutluyor, nice başarılara imza atmanı diliyorum." M. Siret ATALAY Yargıtay Onursal Daire Başkanı ve Hukuk Müşaviri   "Sevgili Silvan, hayat yaşandıkça anlaşılır ve anlaşıldıkça yaşanır. Belli ki sen de bu zaman zarfında az şey biriktirmemişsin. Kitabına 'Kaktüsümden Kopardığım Çiçekler' diye attığın başlık dahi bu eserinden çıkartılacak öngörülerin niteliğini ortaya koymuş. Tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum..." Hüseyin POROY Emekli Vali ve Danıştay Üyesi   "Sevgili Silvancığım, çok güzel bir çalışma olmuş. Güzel gönlüne, güzel fikrine, güzel emeğine sağlık. Hayatı bu kadar iyi gözlemleyen bir gönülden dökülebilir böyle güzel sözler ancak. Teşekkür ediyor, başarılar diliyorum." Mehmet Refik KAYA Kültür ve Turizm Bakanlığı İ.T.T.M. Topluluğu Rebap Sanatçısı   "Düşünenlerin düşüncelerini öğreneceksin ki düşünmeyi öğrenesin. İyi okumalar, kolay gelsin..." Erkmen SAĞLAM Barış Manço 7'den 77'ye Programı Yapımcısı ve Yönetmeni


Kaktüsümden Kopardığım Çiçekler Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Kaktüsümden Kopardığım Çiçekler


Kaktüsümden Kopardığım Çiçekler Kitabı İndirme Linkleri


Kaktüsümden Kopardığım Çiçekler Pdf İndirme Linkleri

Kaktüsümden Kopardığım Çiçekler Yandex Disk Pdf İndir

Kaktüsümden Kopardığım Çiçekler Google Drive Pdf İndir


Kaktüsümden Kopardığım Çiçekler Epub İndirme Linkleri

Kaktüsümden Kopardığım Çiçekler Yandex Disk Ebup İndir

Kaktüsümden Kopardığım Çiçekler Google Drive Epub İndir


Kaktüsümden Kopardığım Çiçekler Mobi İndirme Linkleri


Kaktüsümden Kopardığım Çiçekler Yandex Disk Mobi İndir

Kaktüsümden Kopardığım Çiçekler Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Kaktüsümden Kopardığım Çiçekler Etiketleri

Kaktüsümden Kopardığım Çiçekler kitabı hakkında genel bilgiler, Kaktüsümden Kopardığım Çiçekler kitabının yazarı kimdir, Kaktüsümden Kopardığım Çiçekler kitabının özeti, Kaktüsümden Kopardığım Çiçekler pdf indirme linki, Kaktüsümden Kopardığım Çiçekler epub indirme linki, Kaktüsümden Kopardığım Çiçekler mobi indirme linki, Kaktüsümden Kopardığım Çiçekler kitabını indir, Kaktüsümden Kopardığım Çiçekler kitabı tanıtım bülteni, Kaktüsümden Kopardığım Çiçekler arka kapak yazısı, Kaktüsümden Kopardığım Çiçekler kitabı kaç sayfa, Kaktüsümden Kopardığım Çiçekler hangi yayınevi tarafından basıldı, Kaktüsümden Kopardığım Çiçekler kitabının türü nedir, Kaktüsümden Kopardığım Çiçekler kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU