-->

Kamçılanma Mesafesi Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Kamçılanma Mesafesi Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Kamçılanma Mesafesi kitabını inceleyeceğiz. Zeynep Uzunbay tarafından yazılan Kamçılanma Mesafesi kitabı 2019-05-22 tarihinde yayınlanmıştır. Kamçılanma Mesafesi kitabı Halk Edebiyatı türünde yayınlanmış olup SEL YAYINCILIK yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Kamçılanma Mesafesi hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Zeynep Uzunbay tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Kamçılanma Mesafesi Kitabı Tanıtım Bülteni

Zeynep Uzunbay tarafından kaleme alınmış Kamçılanma Mesafesi kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Başlarındaki dumanı kahkahalarıyla dağıtan, öfkelerini, deliliklerini madalya misali göğüslerinde taşıyan kadınlar. Bazen sokaklarda söylenen şarkılarda buluşan, bazen sadece bakışarak anlaşan, dibe vurdukları yerlerde birbirlerini anlatan kadınlar...   Zeynep Uzunbay, erk dilini lügatten silen üslubuyla, yalnızca bir cins olmaya indirgenen kadına, güçlü sesini bir kez daha anımsatıyor. Kamçılanma Mesafesi'nin müstakil görünen öyküleri, tıpkı bir nehrin kolları misali birleşip bütün ayrı akışların, savruluşların nihayet birbirine değdiği noktada, derinliği kadınlarla ölçülen bir suya dönüşüyor.


Kamçılanma Mesafesi Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Kamçılanma Mesafesi


Kamçılanma Mesafesi Kitabı İndirme Linkleri


Kamçılanma Mesafesi Pdf İndirme Linkleri

Kamçılanma Mesafesi Yandex Disk Pdf İndir

Kamçılanma Mesafesi Google Drive Pdf İndir


Kamçılanma Mesafesi Epub İndirme Linkleri

Kamçılanma Mesafesi Yandex Disk Ebup İndir

Kamçılanma Mesafesi Google Drive Epub İndir


Kamçılanma Mesafesi Mobi İndirme Linkleri


Kamçılanma Mesafesi Yandex Disk Mobi İndir

Kamçılanma Mesafesi Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Kamçılanma Mesafesi Etiketleri

Kamçılanma Mesafesi kitabı hakkında genel bilgiler, Kamçılanma Mesafesi kitabının yazarı kimdir, Kamçılanma Mesafesi kitabının özeti, Kamçılanma Mesafesi pdf indirme linki, Kamçılanma Mesafesi epub indirme linki, Kamçılanma Mesafesi mobi indirme linki, Kamçılanma Mesafesi kitabını indir, Kamçılanma Mesafesi kitabı tanıtım bülteni, Kamçılanma Mesafesi arka kapak yazısı, Kamçılanma Mesafesi kitabı kaç sayfa, Kamçılanma Mesafesi hangi yayınevi tarafından basıldı, Kamçılanma Mesafesi kitabının türü nedir, Kamçılanma Mesafesi kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU