-->

Meçhul Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Meçhul Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Meçhul kitabını inceleyeceğiz. Gaye Boralıoğlu tarafından yazılan Meçhul kitabı 2015-02-12 tarihinde yayınlanmıştır. Meçhul kitabı Roman (yerli) türünde yayınlanmış olup İLETİŞİM YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Meçhul hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Gaye Boralıoğlu tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Meçhul Kitabı Tanıtım Bülteni

Gaye Boralıoğlu tarafından kaleme alınmış Meçhul kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

"İki yüzyılın büyük bir gürültüyle bir araya geldiği yıllarda, dünyanın en kalabalık kıtası ile dünyanın en zengin kıtasının birleştiği bir ülkede İbrahim adında biri yaşadı." ...Ve yok oldu. Evet, ortadan kayboluverdi. Meçhul'de Gaye Boralıoğlu, korunaklı sitelerin, yüksek plazaların, lüks kafelerin olmadığı "öteki" dünyada İbrahim'i arıyor. Daha karnına düştüğü anda bu oğlanda bir acayiplik olduğunu anlamış olan  annesine, onu koynunda uyutan ablasına, askerdeyken hakikatle ilişkisi sallanmaya başlamış ağabeyine anlattırıyor İbrahim'i. Amcasının ortağı Süleyman, onun eski karısı konsomatris Seda Sayar, onun ahbabı otelci Sadık, tarikat şeyhi Şıh Kadir... İbrahim'i sokaklarda dövüştüren... Yani hayatları roman olamayan, film olamayan, olsa da kendileri bunun başrolünde yer alamayan, anca üçüncü sayfa haberlerinde kahraman olabilen insanlar konuşuyorlar. Gaye Boralıoğlu, Manuel Çıtak'ın fotoğraflarından yola çıkarak yazdığı bu romanda İbrahim'i ararken bir yandan da memleketin hallerine ışık tutuyor. Boralıoğlu'nun romanıyla edebiyat, fotoğrafın içinden geçerek gerçeğe ulaşıyor. Bu gerçeğin adı, yok sayılan hayatlar. 


Meçhul Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Meçhul


Meçhul Kitabı İndirme Linkleri


Meçhul Pdf İndirme Linkleri

Meçhul Yandex Disk Pdf İndir

Meçhul Google Drive Pdf İndir


Meçhul Epub İndirme Linkleri

Meçhul Yandex Disk Ebup İndir

Meçhul Google Drive Epub İndir


Meçhul Mobi İndirme Linkleri


Meçhul Yandex Disk Mobi İndir

Meçhul Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Meçhul Etiketleri

Meçhul kitabı hakkında genel bilgiler, Meçhul kitabının yazarı kimdir, Meçhul kitabının özeti, Meçhul pdf indirme linki, Meçhul epub indirme linki, Meçhul mobi indirme linki, Meçhul kitabını indir, Meçhul kitabı tanıtım bülteni, Meçhul arka kapak yazısı, Meçhul kitabı kaç sayfa, Meçhul hangi yayınevi tarafından basıldı, Meçhul kitabının türü nedir, Meçhul kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU