-->

Rağmen Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Rağmen Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Rağmen kitabını inceleyeceğiz. Kollektif tarafından yazılan Rağmen kitabı 2019-03-19 tarihinde yayınlanmıştır. Rağmen kitabı Antoloji-Derleme türünde yayınlanmış olup KARA KARGA YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Rağmen hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Kollektif tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Rağmen Kitabı Tanıtım Bülteni

Kollektif tarafından kaleme alınmış Rağmen kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

İlk firar, ilk korku, ilk öpüşme, ilk kayıp, ilk gözaltı, ilk açılım, yetmiş yaşında yaptırılan ilk dövme, hacizden sonra eve alınan ilk eşya, ilk suç ortaklığı,  ilk itiraf... Sadece kadın yazarlar ve çizerler olarak Rağmen kitap dizisinin "İlkler" sayısı için bir araya geldik. Son derece renkli ve karanlık, hepimizin başına gelecek kadar sıradan ve enteresan bu hikâyeleri okurken patlayan havai fişekler sırasında hiçbir canlıya zarar gelmemiştir.   Bu kitabın telif geliri, tüm yazar ve çizerler tarafından Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu'na bağışlanmıştır.  


Rağmen Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Rağmen


Rağmen Kitabı İndirme Linkleri


Rağmen Pdf İndirme Linkleri

Rağmen Yandex Disk Pdf İndir

Rağmen Google Drive Pdf İndir


Rağmen Epub İndirme Linkleri

Rağmen Yandex Disk Ebup İndir

Rağmen Google Drive Epub İndir


Rağmen Mobi İndirme Linkleri


Rağmen Yandex Disk Mobi İndir

Rağmen Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Rağmen Etiketleri

Rağmen kitabı hakkında genel bilgiler, Rağmen kitabının yazarı kimdir, Rağmen kitabının özeti, Rağmen pdf indirme linki, Rağmen epub indirme linki, Rağmen mobi indirme linki, Rağmen kitabını indir, Rağmen kitabı tanıtım bülteni, Rağmen arka kapak yazısı, Rağmen kitabı kaç sayfa, Rağmen hangi yayınevi tarafından basıldı, Rağmen kitabının türü nedir, Rağmen kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU