-->

Şeytanın Avukatı Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Şeytanın Avukatı Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Şeytanın Avukatı kitabını inceleyeceğiz. Andrew Neiderman tarafından yazılan Şeytanın Avukatı kitabı 2017-04-10 tarihinde yayınlanmıştır. Şeytanın Avukatı kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup KİTABİX yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Şeytanın Avukatı hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Andrew Neiderman tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Şeytanın Avukatı Kitabı Tanıtım Bülteni

Andrew Neiderman tarafından kaleme alınmış Şeytanın Avukatı kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

LANETLİLERİN SAVUNUCUSU Kevin Taylor, Manhattan'da bulunan John Milton ve Ortakları adlı bir ceza hukuku firmasında işe başladığında kendisine piyango vurmuş, karısıyla birlikte hep arzu ettikleri lüks yaşama kavuşmuşlar gibi görünür. Artık şoförlü limuzinleri, Bay Milton'ın da oturduğu binada muazzam bir apartman daireleri vardır. KAN KARDEŞLİĞİ KULÜBÜ John Milton, Kevin'i o yılın en ses getiren davalarından birinin başına getirir ve eline henüz suç işlenmeden önce hazırlanmış olan dava dosyasını verir. Kendini işine adayan Kevin, yavaş yavaş şirketin parlak vitrininin ardında saklı olan kötülüğün gerçek yüzünü görmeye başlar. Mahkemedeki her davayı kazandıklarına şahit oldukça şüpheleri sonunda korku buhranına dönüşür; çünkü artık Kevin de ŞEYTANIN AVUKATI olmuştur ve lanetlilerin dünyasından geri dönmek mümkün değildir…


Şeytanın Avukatı Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Şeytanın Avukatı


Şeytanın Avukatı Kitabı İndirme Linkleri


Şeytanın Avukatı Pdf İndirme Linkleri

Şeytanın Avukatı Yandex Disk Pdf İndir

Şeytanın Avukatı Google Drive Pdf İndir


Şeytanın Avukatı Epub İndirme Linkleri

Şeytanın Avukatı Yandex Disk Ebup İndir

Şeytanın Avukatı Google Drive Epub İndir


Şeytanın Avukatı Mobi İndirme Linkleri


Şeytanın Avukatı Yandex Disk Mobi İndir

Şeytanın Avukatı Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Şeytanın Avukatı Etiketleri

Şeytanın Avukatı kitabı hakkında genel bilgiler, Şeytanın Avukatı kitabının yazarı kimdir, Şeytanın Avukatı kitabının özeti, Şeytanın Avukatı pdf indirme linki, Şeytanın Avukatı epub indirme linki, Şeytanın Avukatı mobi indirme linki, Şeytanın Avukatı kitabını indir, Şeytanın Avukatı kitabı tanıtım bülteni, Şeytanın Avukatı arka kapak yazısı, Şeytanın Avukatı kitabı kaç sayfa, Şeytanın Avukatı hangi yayınevi tarafından basıldı, Şeytanın Avukatı kitabının türü nedir, Şeytanın Avukatı kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU