-->

Yağmurdan Sonra Güneş Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Yağmurdan Sonra Güneş Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Yağmurdan Sonra Güneş kitabını inceleyeceğiz. Cahit Sıtkı Tarancı tarafından yazılan Yağmurdan Sonra Güneş kitabı 2019-06-25 tarihinde yayınlanmıştır. Yağmurdan Sonra Güneş kitabı Hikaye (yerli) türünde yayınlanmış olup CAN YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Yağmurdan Sonra Güneş hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Cahit Sıtkı Tarancı tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Yağmurdan Sonra Güneş Kitabı Tanıtım Bülteni

Cahit Sıtkı Tarancı tarafından kaleme alınmış Yağmurdan Sonra Güneş kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Yaşamak! Göğe bakmak hürriyeti, çiçek koparmak keyfi, kedileri, köpekleri okşamak saadeti! Yürümek, durmak, etrafa bakmak, kaşınmak, kendi kendine söylenmek, taşın sertliğini, yaprağın yumuşaklığını, bulutların beyazlığını idrak etmek! Hele nefes almak, şöyle göğsünü şişirerek bol bir nefes almak! Ya güneş, ya yağmur, ya kar… Kardeşim, yaşamak başlı başına harikulade bir hadisedir. Cahit Sıtkı Tarancı'nın gazete sayfalarında kalmış, Gün Eksilmesin Penceremden adlı kitabına dahil edilmemiş 39 öyküsü ilk kez kitaplaşarak okurla buluşuyor. 1935 ile 1947 arasında gazetelerde yayımlanan bu öyküler, titiz bir çalışmayla derlendi ve baskıya hazır hale getirildi. Hayata, aşka, aile ilişkilerine dair bu enfes öyküler, büyük bir şairin engin şiir dünyasına eklenmiş dipnotlar gibi de okunabilir. "O, bu hikâyeleri belki para için yazıyor, ama bu yüzden sanatından hiçbir fedakârlık etmiyordu, bir araya getirilmesini o kadar dilediğim o hikâyelerin hepsi, Cahit'in sevimliliğinden bir şey taşıdıkları gibi, çoğu, o yıllarda yaşadığı hür, her kayıttan azade bohem hayatını da en güzel aksettiren –Cahit'in sevdiği bir kelimeyle– aynalar oluyordu." Ziya Osman Saba


Yağmurdan Sonra Güneş Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Yağmurdan Sonra Güneş


Yağmurdan Sonra Güneş Kitabı İndirme Linkleri


Yağmurdan Sonra Güneş Pdf İndirme Linkleri

Yağmurdan Sonra Güneş Yandex Disk Pdf İndir

Yağmurdan Sonra Güneş Google Drive Pdf İndir


Yağmurdan Sonra Güneş Epub İndirme Linkleri

Yağmurdan Sonra Güneş Yandex Disk Ebup İndir

Yağmurdan Sonra Güneş Google Drive Epub İndir


Yağmurdan Sonra Güneş Mobi İndirme Linkleri


Yağmurdan Sonra Güneş Yandex Disk Mobi İndir

Yağmurdan Sonra Güneş Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Yağmurdan Sonra Güneş Etiketleri

Yağmurdan Sonra Güneş kitabı hakkında genel bilgiler, Yağmurdan Sonra Güneş kitabının yazarı kimdir, Yağmurdan Sonra Güneş kitabının özeti, Yağmurdan Sonra Güneş pdf indirme linki, Yağmurdan Sonra Güneş epub indirme linki, Yağmurdan Sonra Güneş mobi indirme linki, Yağmurdan Sonra Güneş kitabını indir, Yağmurdan Sonra Güneş kitabı tanıtım bülteni, Yağmurdan Sonra Güneş arka kapak yazısı, Yağmurdan Sonra Güneş kitabı kaç sayfa, Yağmurdan Sonra Güneş hangi yayınevi tarafından basıldı, Yağmurdan Sonra Güneş kitabının türü nedir, Yağmurdan Sonra Güneş kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU