-->

Acılara Yenilmeyen Gülümseyişler Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Acılara Yenilmeyen Gülümseyişler Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Acılara Yenilmeyen Gülümseyişler kitabını inceleyeceğiz. Atilla Keskin tarafından yazılan Acılara Yenilmeyen Gülümseyişler kitabı 2014-05-06 tarihinde yayınlanmıştır. Acılara Yenilmeyen Gülümseyişler kitabı Roman (yerli) türünde yayınlanmış olup TEKİN YAYINEVİ yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Acılara Yenilmeyen Gülümseyişler hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Atilla Keskin tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Acılara Yenilmeyen Gülümseyişler Kitabı Tanıtım Bülteni

Atilla Keskin tarafından kaleme alınmış Acılara Yenilmeyen Gülümseyişler kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Atilla Keskin, "68'li dönem"de, Deniz'ler, Hüseyin'ler, Yusuf'lar, Sinanlar'la aynı ideali paylaşıp yeryüzü biraz daha aydınlık olsun diye yüreğinde kıvılcımlarla yola çıktığında, Ortadoğu Teknik Üniversitesi son sınıf öğrencisiydi. Fedâkarlık, inandığı yolda yürürken tehlikeyi hesap etmemek, ideal ve kader ortaklığı, o kuşağın en belirgin özellikleriydi. O günlerde en önde yürüyenler ya öldürüldüler ya da hemen yanıbaşlarında bir arkadaş canında soludular ölümü. Denizler'in idam hükümlerinin okunduğu salonda, haklarında idam hükmü verilen on sekiz gençten biri de Atilla Keskin'di. En delikanlı yıllarını darağacının gölgesinde dört duvar arasında, ömrünün yirmi yılını da sürgünde gurbet elde geçirdi. Onun anılarında kuşağının kavga günleri, kavga arkadaşlarının insani derinliğiyle iz bırakmış duyguları ışıldıyor. Gülümseyişlerinde acılar, acılarında gülümseyişler gizli. Sesi, yaşamın içinden gelen insanın sesi: eğilip bükülmemiş, sade, gerçek, içtenlikli... Ve zaten sivil tarih de ipuçlarını böylesi kaynaklardan toplamıyor mu? Nihat Behram


Acılara Yenilmeyen Gülümseyişler Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Acılara Yenilmeyen Gülümseyişler


Acılara Yenilmeyen Gülümseyişler Kitabı İndirme Linkleri


Acılara Yenilmeyen Gülümseyişler Pdf İndirme Linkleri

Acılara Yenilmeyen Gülümseyişler Yandex Disk Pdf İndir

Acılara Yenilmeyen Gülümseyişler Google Drive Pdf İndir


Acılara Yenilmeyen Gülümseyişler Epub İndirme Linkleri

Acılara Yenilmeyen Gülümseyişler Yandex Disk Ebup İndir

Acılara Yenilmeyen Gülümseyişler Google Drive Epub İndir


Acılara Yenilmeyen Gülümseyişler Mobi İndirme Linkleri


Acılara Yenilmeyen Gülümseyişler Yandex Disk Mobi İndir

Acılara Yenilmeyen Gülümseyişler Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Acılara Yenilmeyen Gülümseyişler Etiketleri

Acılara Yenilmeyen Gülümseyişler kitabı hakkında genel bilgiler, Acılara Yenilmeyen Gülümseyişler kitabının yazarı kimdir, Acılara Yenilmeyen Gülümseyişler kitabının özeti, Acılara Yenilmeyen Gülümseyişler pdf indirme linki, Acılara Yenilmeyen Gülümseyişler epub indirme linki, Acılara Yenilmeyen Gülümseyişler mobi indirme linki, Acılara Yenilmeyen Gülümseyişler kitabını indir, Acılara Yenilmeyen Gülümseyişler kitabı tanıtım bülteni, Acılara Yenilmeyen Gülümseyişler arka kapak yazısı, Acılara Yenilmeyen Gülümseyişler kitabı kaç sayfa, Acılara Yenilmeyen Gülümseyişler hangi yayınevi tarafından basıldı, Acılara Yenilmeyen Gülümseyişler kitabının türü nedir, Acılara Yenilmeyen Gülümseyişler kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU