-->

Albayım Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Albayım Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Albayım kitabını inceleyeceğiz. Hasip Akgül tarafından yazılan Albayım kitabı 2016-03-04 tarihinde yayınlanmıştır. Albayım kitabı Hikaye (yerli) türünde yayınlanmış olup AYRINTI YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Albayım hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Hasip Akgül tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Albayım Kitabı Tanıtım Bülteni

Hasip Akgül tarafından kaleme alınmış Albayım kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Bu kitapta, çocuklarının kendi aralarında Albayım dedikleri, Emekli Albay Yurdanur Yılmaztürk'ün evinin basıldığı 7 Kasım 2007'den bir gün önce başlamak suretiyle beş gün içinde sona eren bir hikâye anlatılıyor. Söz konusu hikâyeyi Albay'ın büyük oğlu Kemal'in gözünden ve kurgularından izleriz. Kemal solcudur; bastırılmış ve sorunlu bir kişiliği vardır. Küçük oğlan Mustafa ise girişimci ve bitirim bir karakterdir. Albayım ilk evliliğini Fikriye Hanım'la, ikinci evliliğini ise Latife Hanım'la yapmıştır. Roman, gerek kişilerin yönelişi ve olay örgüsü gerekse farklı kurgusuyla okurun kulağına, "anlatılanları düz anlamıyla algılama" demek ister gibidir: 'Mesele' denen şeyin insanı hasta edebildiği gibi yaratıcı da kılabileceğini öğrendim. İnsan kafasında taşıdığı bir meseleyle, eninde sonunda günlük yaşamın bir yerinde karşılaşıyordu. Karşılaşanlar yaratıcı, karşılaşamayanlar sorunlu ve hasta oluyordu. Karakter Yaşatma Lokali'ndeki çok kısa bir süre önce gerçekleşen ve 'meselesi olan biri' olduğumu anladığım bu karşılaşma anını, bu yüzden ayrıntılı bir biçimde yazmaya çalıştım. Estetik ve politika dengeli bir şekilde bir araya gelmiştir eserde. Romanın kurgusundaki fantastik öğelere rağmen gerçekçi; yakın dönem tarihe tereddütsüz bir biçimde yaklaştığı için de cesur bir anlatıya sahip...


Albayım Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Albayım


Albayım Kitabı İndirme Linkleri


Albayım Pdf İndirme Linkleri

Albayım Yandex Disk Pdf İndir

Albayım Google Drive Pdf İndir


Albayım Epub İndirme Linkleri

Albayım Yandex Disk Ebup İndir

Albayım Google Drive Epub İndir


Albayım Mobi İndirme Linkleri


Albayım Yandex Disk Mobi İndir

Albayım Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Albayım Etiketleri

Albayım kitabı hakkında genel bilgiler, Albayım kitabının yazarı kimdir, Albayım kitabının özeti, Albayım pdf indirme linki, Albayım epub indirme linki, Albayım mobi indirme linki, Albayım kitabını indir, Albayım kitabı tanıtım bülteni, Albayım arka kapak yazısı, Albayım kitabı kaç sayfa, Albayım hangi yayınevi tarafından basıldı, Albayım kitabının türü nedir, Albayım kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU