-->

Aşk Tutulması Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Aşk Tutulması Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Aşk Tutulması kitabını inceleyeceğiz. Solmaz Kamuran tarafından yazılan Aşk Tutulması kitabı 2013-02-01 tarihinde yayınlanmıştır. Aşk Tutulması kitabı Hikaye (yerli) türünde yayınlanmış olup İNKILAP KİTABEVİ yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Aşk Tutulması hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Solmaz Kamuran tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Aşk Tutulması Kitabı Tanıtım Bülteni

Solmaz Kamuran tarafından kaleme alınmış Aşk Tutulması kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Kendinden dışarı taşınandır aşk." Aşk Tutulması resimle yazının, iki kardeş dünyanın birbirine akrabalığını onaylattığı özel bir şiirselliğin kitabı. Solmaz Kâmuran'ın fantazmagorik üç küçümen öyküsüne ressam Nevin Hirik düşselliğin sınırlarını zorlayan resimleriyle eşlik ediyor. Aşka yer açın… Elinizdeki kitap size gölgesini bırakıp giden bir aşkı anlatıyor. Her satırında şiirin, öykünün ve aşkın düş dünyasından taşıp önünüze gelen bir suç ortaklığının lirik başyapıtı Aralarında aşktan daha iyi bir şey bulunduğunu hisseden âşıklara bundan daha iyi bir kanıt, bundan daha iyi nefes verilebilir mi?Bazen aşk size kalbinizin ışığını hatırlatır.Bazen aşk size bir yangını büyütmenin hatırasını verir.Bazen aşk rüzgârda unutulan bir mumdur.Bazen aşk binlerce yıldır tanıdığınız bir yabancıdır. Bazen aşk… Yalnızca aşk…Her kelimesiyle aşka bakan, üşüdükçe üstüne tülden iyiliğini örten lirik bir güneşin altında ısınmaya var mısınız?Aşk Tutulması nicedir unutulan iyiliğin harflerini sevgililerin kalplerine ilmek ilmek ören bir düş bahçesi. Şimdi bu bahçede konaklamanın, nefes almanın vaktidir. Kalpten kalbe taşınan iyiliklerin gölgesi hep yanı başınızda artık… Onu tülden bir aşkın iyiliğiyle sarıp sarmalamanın vaktidir. Yazıya, aşka ve hayata yepyeni koridorlar açan büyüleyici, usta işi bir yapıt Aşk Tutulması. Herkes için ve hiç kimse için yazılmış bir kitap Aşk Tutulması.


Aşk Tutulması Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Aşk Tutulması


Aşk Tutulması Kitabı İndirme Linkleri


Aşk Tutulması Pdf İndirme Linkleri

Aşk Tutulması Yandex Disk Pdf İndir

Aşk Tutulması Google Drive Pdf İndir


Aşk Tutulması Epub İndirme Linkleri

Aşk Tutulması Yandex Disk Ebup İndir

Aşk Tutulması Google Drive Epub İndir


Aşk Tutulması Mobi İndirme Linkleri


Aşk Tutulması Yandex Disk Mobi İndir

Aşk Tutulması Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Aşk Tutulması Etiketleri

Aşk Tutulması kitabı hakkında genel bilgiler, Aşk Tutulması kitabının yazarı kimdir, Aşk Tutulması kitabının özeti, Aşk Tutulması pdf indirme linki, Aşk Tutulması epub indirme linki, Aşk Tutulması mobi indirme linki, Aşk Tutulması kitabını indir, Aşk Tutulması kitabı tanıtım bülteni, Aşk Tutulması arka kapak yazısı, Aşk Tutulması kitabı kaç sayfa, Aşk Tutulması hangi yayınevi tarafından basıldı, Aşk Tutulması kitabının türü nedir, Aşk Tutulması kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU