-->

Aşka Yelken Açanlar Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Aşka Yelken Açanlar Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Aşka Yelken Açanlar kitabını inceleyeceğiz. Brenda Joyce tarafından yazılan Aşka Yelken Açanlar kitabı 2013-02-08 tarihinde yayınlanmıştır. Aşka Yelken Açanlar kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup PEGASUS YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Aşka Yelken Açanlar hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Brenda Joyce tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Aşka Yelken Açanlar Kitabı Tanıtım Bülteni

Brenda Joyce tarafından kaleme alınmış Aşka Yelken Açanlar kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Bir korsanın kızı olarak büyüyen Amanda Carre görgü kurallarından habersizdir. Babası idam edildiğinde onu öfkeli bir kalabalığın elinden kurtaran Cliff de Warenne'den önce kimseden yardım görmemiştir. Başından geçenlerden sonra İngiltere'ye gitmeli ve hiç tanımadığı annesini bulmalıdır, refakatçisiyse çapkınlığıyla meşhur bir korsan avcısıdır… Cliff de Warenne bu güzel fakat vahşi kızı Londra'ya, sosyetik annesinin yanına götürmeyi kendine görev edinir ve ona başka gözle bakmayı kabul etmez. Genç kızı Londra sosyetesine yem etmemek için vasisi olarak onu eğitmeli ve ona uygun bir eş bulmalıdır. Ama genç kıza duyduğu arzuyu kontrol etmesi giderek zorlaşacaktır. Meşhur korsan avcısı, sonunda bir kadının kalbini ehlîleştirmesine izin verecek midir?


Aşka Yelken Açanlar Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Aşka Yelken Açanlar


Aşka Yelken Açanlar Kitabı İndirme Linkleri


Aşka Yelken Açanlar Pdf İndirme Linkleri

Aşka Yelken Açanlar Yandex Disk Pdf İndir

Aşka Yelken Açanlar Google Drive Pdf İndir


Aşka Yelken Açanlar Epub İndirme Linkleri

Aşka Yelken Açanlar Yandex Disk Ebup İndir

Aşka Yelken Açanlar Google Drive Epub İndir


Aşka Yelken Açanlar Mobi İndirme Linkleri


Aşka Yelken Açanlar Yandex Disk Mobi İndir

Aşka Yelken Açanlar Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Aşka Yelken Açanlar Etiketleri

Aşka Yelken Açanlar kitabı hakkında genel bilgiler, Aşka Yelken Açanlar kitabının yazarı kimdir, Aşka Yelken Açanlar kitabının özeti, Aşka Yelken Açanlar pdf indirme linki, Aşka Yelken Açanlar epub indirme linki, Aşka Yelken Açanlar mobi indirme linki, Aşka Yelken Açanlar kitabını indir, Aşka Yelken Açanlar kitabı tanıtım bülteni, Aşka Yelken Açanlar arka kapak yazısı, Aşka Yelken Açanlar kitabı kaç sayfa, Aşka Yelken Açanlar hangi yayınevi tarafından basıldı, Aşka Yelken Açanlar kitabının türü nedir, Aşka Yelken Açanlar kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU