-->

Beyefendi & Erkeklere Methiye Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Beyefendi & Erkeklere Methiye Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Beyefendi & Erkeklere Methiye kitabını inceleyeceğiz. Hatice Meryem tarafından yazılan Beyefendi & Erkeklere Methiye kitabı 2013-06-13 tarihinde yayınlanmıştır. Beyefendi & Erkeklere Methiye kitabı Roman (yerli) türünde yayınlanmış olup İLETİŞİM YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Beyefendi & Erkeklere Methiye hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Hatice Meryem tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Beyefendi & Erkeklere Methiye Kitabı Tanıtım Bülteni

Hatice Meryem tarafından kaleme alınmış Beyefendi & Erkeklere Methiye kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

lütfen uzanın şöyle bir muzaffer uslu sayıp sizi yalayalım tüm yaralarınızı doyuralım karnınızı yıkayıp paklayalım şifalı çünkü çok tatlı bizim dilimiz beyefendi beyefendiciğim öyle korkutmuşsunuz ki bizi afedersiniz söyleyemiyoruz bile ne çok sevdiğimizi sizi öyle korkak ürkek tek ayak üstünde kelimelerimiz Sinek Kadar Kocam Olsun Başımda Bulunsun'un yazarından, şimdi de bir "erkeklere methiye"! Kadın hallerini büyük bir ferahlıkla anlatmanın ustası, kadın bakış açısını "kadın bakış açısıdır" ilanı vermeden genişletmenin şen terzisi Hatice Meryem, bu eserinde başka tür bir kadın-erkek hikâyesi anlatıyor. Bir nevi aşk hikâyesi de diyebilirsiniz… Hatice Meryem, Beyefendi'yle çağdaş Türkçe edebiyata yeni bir tarz getiriyor. Mensur şiir mi demek lazım, manzum nesir mi? Kara mizah şenliği mi, acı bir ironi mi? Kategorisini boş verin; kâh hırsla, kâh boğazı düğümlenerek, kâh hergele bir tebessümle ama her halükârda heyecanla, tutkuyla okunacak başka türlü bir şey, Beyefendi…


Beyefendi & Erkeklere Methiye Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Beyefendi & Erkeklere Methiye


Beyefendi & Erkeklere Methiye Kitabı İndirme Linkleri


Beyefendi & Erkeklere Methiye Pdf İndirme Linkleri

Beyefendi & Erkeklere Methiye Yandex Disk Pdf İndir

Beyefendi & Erkeklere Methiye Google Drive Pdf İndir


Beyefendi & Erkeklere Methiye Epub İndirme Linkleri

Beyefendi & Erkeklere Methiye Yandex Disk Ebup İndir

Beyefendi & Erkeklere Methiye Google Drive Epub İndir


Beyefendi & Erkeklere Methiye Mobi İndirme Linkleri


Beyefendi & Erkeklere Methiye Yandex Disk Mobi İndir

Beyefendi & Erkeklere Methiye Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Beyefendi & Erkeklere Methiye Etiketleri

Beyefendi & Erkeklere Methiye kitabı hakkında genel bilgiler, Beyefendi & Erkeklere Methiye kitabının yazarı kimdir, Beyefendi & Erkeklere Methiye kitabının özeti, Beyefendi & Erkeklere Methiye pdf indirme linki, Beyefendi & Erkeklere Methiye epub indirme linki, Beyefendi & Erkeklere Methiye mobi indirme linki, Beyefendi & Erkeklere Methiye kitabını indir, Beyefendi & Erkeklere Methiye kitabı tanıtım bülteni, Beyefendi & Erkeklere Methiye arka kapak yazısı, Beyefendi & Erkeklere Methiye kitabı kaç sayfa, Beyefendi & Erkeklere Methiye hangi yayınevi tarafından basıldı, Beyefendi & Erkeklere Methiye kitabının türü nedir, Beyefendi & Erkeklere Methiye kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU