-->

Çizgiyi Aşmak Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Çizgiyi Aşmak Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Çizgiyi Aşmak kitabını inceleyeceğiz. D.H. Lawrence tarafından yazılan Çizgiyi Aşmak kitabı 2018-12-25 tarihinde yayınlanmıştır. Çizgiyi Aşmak kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup METİS YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Çizgiyi Aşmak hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca D.H. Lawrence tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Çizgiyi Aşmak Kitabı Tanıtım Bülteni

D.H. Lawrence tarafından kaleme alınmış Çizgiyi Aşmak kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

: "Dışarıdaki her şey gerçekdışıydı, bir gösteri gibi, küçük bir delikten izlenen bir gösteri… Sadece kendisi uymuyordu buraya. Omuzlarını ağrıyormuş gibi geriye iterek hırçın hırçın iç geçirdi. Kolları bir tahriş hissiyle sızlıyor, kafasından adeta bir tıslama geliyordu. Uzun bir müddet sadece kendini dizginlemeye çalışarak, dişleri sıkılı, oturdu… Onu memnun edebilecek ya da zihnini rahatlatacak hiçbir şey olmadığından, geriye kalan tek şey bu rahatsızlığa katlanmaktı. Kendisini hayatın bedeninde yerinden oynamış bir eklem gibi hissediyordu: Zihninde çıkık bir parmak görüyordu, şişmiş, morarmış, acılar içinde. Mesele, kendini nasıl tekrar eklemine oturtacağıydı. " Öğrencisine âşık olan evli ve çocuklu bir müzisyen, onun aşkına karşılık veren romantik bir genç kadın, tutkuyla arzulanan ama koşulların imkânsız kıldığı bir birliktelik… Konu hiçbirimize yabancı olmamakla birlikte, Lawrence'ın edebi ustalığı romanı basit bir aşk hikâyesinin çok ötesine taşıyor. Ruhsal çözümlemelerdeki derinlik ve özellikle de yaratıcı tasvirler edebiyatseverlere etkileyici bir okuma sunuyor. Çizgiyi Aşmak, yıllanmış şarap gibi, zamanla tadından hiçbir şey yitirmeyen o ender eserlerden…


Çizgiyi Aşmak Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Çizgiyi Aşmak


Çizgiyi Aşmak Kitabı İndirme Linkleri


Çizgiyi Aşmak Pdf İndirme Linkleri

Çizgiyi Aşmak Yandex Disk Pdf İndir

Çizgiyi Aşmak Google Drive Pdf İndir


Çizgiyi Aşmak Epub İndirme Linkleri

Çizgiyi Aşmak Yandex Disk Ebup İndir

Çizgiyi Aşmak Google Drive Epub İndir


Çizgiyi Aşmak Mobi İndirme Linkleri


Çizgiyi Aşmak Yandex Disk Mobi İndir

Çizgiyi Aşmak Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Çizgiyi Aşmak Etiketleri

Çizgiyi Aşmak kitabı hakkında genel bilgiler, Çizgiyi Aşmak kitabının yazarı kimdir, Çizgiyi Aşmak kitabının özeti, Çizgiyi Aşmak pdf indirme linki, Çizgiyi Aşmak epub indirme linki, Çizgiyi Aşmak mobi indirme linki, Çizgiyi Aşmak kitabını indir, Çizgiyi Aşmak kitabı tanıtım bülteni, Çizgiyi Aşmak arka kapak yazısı, Çizgiyi Aşmak kitabı kaç sayfa, Çizgiyi Aşmak hangi yayınevi tarafından basıldı, Çizgiyi Aşmak kitabının türü nedir, Çizgiyi Aşmak kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU