-->

Dedem Mehmet Akif Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Dedem Mehmet Akif Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Dedem Mehmet Akif kitabını inceleyeceğiz. Fatih Bayhan tarafından yazılan Dedem Mehmet Akif kitabı 2019-02-27 tarihinde yayınlanmıştır. 224 sayfa olarak yayınlanan Dedem Mehmet Akif kitabı Anı (hatırat) türünde yayınlanmış olup TİMAŞ YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Dedem Mehmet Akif hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Fatih Bayhan tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Dedem Mehmet Akif Kitabı Tanıtım Bülteni

Fatih Bayhan tarafından kaleme alınmış Dedem Mehmet Akif kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Ben şimdi ailemin gözleri neden hep hüzünlüydü, neden hep kıyıda köşede sessiz yaşadılar daha iyi anladım. Bu belgeleri görmediler ama babalarının yanına giderken peşlerine düşenleri hissettiler"     Mehmet Âkif'in torunu  Selma Argon Dedem Mehmet Âkif kitabı, biri hâlâ hayatta olan, diğeri röportajlar yapılırken yaşamını yitiren Mehmet Âkif'in iki torunu Selma ve Ferda Argon'la, bu alandaki çalışmalarıyla göz dolduran Fatih Bayhan'ın röportajlarından oluşmaktadır. Mehmet Âkif'in hayat ve şiir anlayışı, ailesine bakış açısı, ailesiyle ilişkileri; bugüne kadar konuşulmamış, hiç dillendirilmemiş birçok noktayı ailesinin son fertlerinden torunlarıyla konuşuyor ve açıklığa kavuşturuyoruz…   * Mehmet Âkif nasıl bir insan, nasıl bir eş, nasıl bir baba ve nasıl bir dedeydi?   * Milli Mücadele ve Kurtuluş Savaşı yıllarında neler yaşadı?   * Gönüllü sürgüne neden gitti?   * Gönüllü sürgün yeri Hilvan'da neler yaşadı ve neler ile meşgul oldu?   * En yakın dostları kimlerdi?   * Nerede ve nasıl vefat etti?   * Kendisi vefat ettikten sonra ailesinin akıbeti ne oldu?   * Oğlu Emin'in netameli ölümünün ardındaki sır neydi?   * Tüm aile şimdiye kadar neden hep susmayı tercih etti?   Tüm bu soruları Fatih Bayhan soruyor, Milli Şairimiz Mehmet Âkif'in torunları Selma ve Ferda Argon sizin için cevaplıyor…  


Dedem Mehmet Akif Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Dedem Mehmet Akif


Dedem Mehmet Akif Kitabı İndirme Linkleri


Dedem Mehmet Akif Pdf İndirme Linkleri

Dedem Mehmet Akif Yandex Disk Pdf İndir

Dedem Mehmet Akif Google Drive Pdf İndir


Dedem Mehmet Akif Epub İndirme Linkleri

Dedem Mehmet Akif Yandex Disk Ebup İndir

Dedem Mehmet Akif Google Drive Epub İndir


Dedem Mehmet Akif Mobi İndirme Linkleri


Dedem Mehmet Akif Yandex Disk Mobi İndir

Dedem Mehmet Akif Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Dedem Mehmet Akif Etiketleri

Dedem Mehmet Akif kitabı hakkında genel bilgiler, Dedem Mehmet Akif kitabının yazarı kimdir, Dedem Mehmet Akif kitabının özeti, Dedem Mehmet Akif pdf indirme linki, Dedem Mehmet Akif epub indirme linki, Dedem Mehmet Akif mobi indirme linki, Dedem Mehmet Akif kitabını indir, Dedem Mehmet Akif kitabı tanıtım bülteni, Dedem Mehmet Akif arka kapak yazısı, Dedem Mehmet Akif kitabı kaç sayfa, Dedem Mehmet Akif hangi yayınevi tarafından basıldı, Dedem Mehmet Akif kitabının türü nedir, Dedem Mehmet Akif kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU