-->

Gertrude 2'ye Nasıl Bölündü? Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Gertrude 2'ye Nasıl Bölündü? Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Gertrude 2'ye Nasıl Bölündü? kitabını inceleyeceğiz. Şule Öncü tarafından yazılan Gertrude 2'ye Nasıl Bölündü? kitabı 2008-02-05 tarihinde yayınlanmıştır. Gertrude 2'ye Nasıl Bölündü? kitabı Roman (yerli) türünde yayınlanmış olup OKUYAN US YAYIN yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Gertrude 2'ye Nasıl Bölündü? hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Şule Öncü tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Gertrude 2'ye Nasıl Bölündü? Kitabı Tanıtım Bülteni

Şule Öncü tarafından kaleme alınmış Gertrude 2'ye Nasıl Bölündü? kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Bana anlattıklarını kalabalıklara da anlatmalısın Gertrude. Hah, ben de onu diyecektim tam. Bak şimdi, geçen yıl, miniminnacık bir planktondum ben. İri bir kalabalığın iki dişinin arasına sıkışan. Gözlerim gibi kapalıydı yüklemimin iki noktası. Ve kalabalıklar vardı. Boyuna sıkışan. Onların yüklemlerinin noktaları da gözleri de kapalı değildi üstelik. Ve onlar çalkalandıkça benim içim dışıma çıkıyordu. Beynimi ellerime alıyordum da şöyle, kalp gibi atıyordu; dan dan, dan dan, dan dan... Ah Gertrude, bilsen nasıl hayranım o elindekine ben. İyi o zaman, varayım sahibine haber vereyim hemen. Geeeertruuuuude! A-ooo, malesef evde yoklar. Sentez almaz mıydın canım? (kitaptan) Düz çizgi üzerinde, hem de kendisinin değil başkalarının çizdiği düz çizgide yürüyenler, orada yürümeye -kalabalıklar halinde itiş kakış yürümeye- devam etsinler zahmetsizce; akılları sıra kaygısızca ve ölümsüzce... Talep ettiklerini sandıkları -onlara talep ettirilen- şeyleri isteyerek arsızca ve hoyratça... Çizginin dışındaki kocaman tenha boşlukta Şule Öncü gibi birileri hesapsızca ve tedbirsizce gerçek olan bir şeyler yapacaklar. Cem Mumcu


Gertrude 2'ye Nasıl Bölündü? Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Gertrude 2'ye Nasıl Bölündü?


Gertrude 2'ye Nasıl Bölündü? Kitabı İndirme Linkleri


Gertrude 2'ye Nasıl Bölündü? Pdf İndirme Linkleri

Gertrude 2'ye Nasıl Bölündü? Yandex Disk Pdf İndir

Gertrude 2'ye Nasıl Bölündü? Google Drive Pdf İndir


Gertrude 2'ye Nasıl Bölündü? Epub İndirme Linkleri

Gertrude 2'ye Nasıl Bölündü? Yandex Disk Ebup İndir

Gertrude 2'ye Nasıl Bölündü? Google Drive Epub İndir


Gertrude 2'ye Nasıl Bölündü? Mobi İndirme Linkleri


Gertrude 2'ye Nasıl Bölündü? Yandex Disk Mobi İndir

Gertrude 2'ye Nasıl Bölündü? Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Gertrude 2'ye Nasıl Bölündü? Etiketleri

Gertrude 2'ye Nasıl Bölündü? kitabı hakkında genel bilgiler, Gertrude 2'ye Nasıl Bölündü? kitabının yazarı kimdir, Gertrude 2'ye Nasıl Bölündü? kitabının özeti, Gertrude 2'ye Nasıl Bölündü? pdf indirme linki, Gertrude 2'ye Nasıl Bölündü? epub indirme linki, Gertrude 2'ye Nasıl Bölündü? mobi indirme linki, Gertrude 2'ye Nasıl Bölündü? kitabını indir, Gertrude 2'ye Nasıl Bölündü? kitabı tanıtım bülteni, Gertrude 2'ye Nasıl Bölündü? arka kapak yazısı, Gertrude 2'ye Nasıl Bölündü? kitabı kaç sayfa, Gertrude 2'ye Nasıl Bölündü? hangi yayınevi tarafından basıldı, Gertrude 2'ye Nasıl Bölündü? kitabının türü nedir, Gertrude 2'ye Nasıl Bölündü? kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU