-->

Haberin Seyir Defteri Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Haberin Seyir Defteri Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Haberin Seyir Defteri kitabını inceleyeceğiz. Osman Altınışık tarafından yazılan Haberin Seyir Defteri kitabı 2014-09-29 tarihinde yayınlanmıştır. 200 sayfa olarak yayınlanan Haberin Seyir Defteri kitabı Anlatı türünde yayınlanmış olup TREND YAYINEVİ-KAMPANYA yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Haberin Seyir Defteri hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Osman Altınışık tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Haberin Seyir Defteri Kitabı Tanıtım Bülteni

Osman Altınışık tarafından kaleme alınmış Haberin Seyir Defteri kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Haber insan gibidir… Doğar… Büyür… Ölür… Bu sayfalarda; Bir haberci karakterinin ortaya koyduğu inanılmaz kariyer serüveni ve geçmişin günümüze taşınması, Tarihe not düşülmüş olaylar karşısında soğukkanlı bir gazetecinin yaşanmışlıklara bakışı, Habere merak duyan herkesin bir çırpıda tarihin tozlu sayfalarını aralayabileceği gerçek hikâyelerin, ilk ağızdan anlatımı var. Meslekte 30. yılını dolduran Osman Altınışık'ın hayatına dokunanların yer aldığı kitabında, Kartalkaya'da kaybolan ABD'li Yarbay'dan 17 Ağustos depremine, Adnan Kahveci'nin trafik kazasından Çeçen eylemcilerin kaçırdığı Avrasya Feribotu'na kadar birçok haberin perde arkasındaki öyküler yer almaktadır. E öyleyse başa dönelim. İyi seyirler, keyifli okumalar…


Haberin Seyir Defteri Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Haberin Seyir Defteri


Haberin Seyir Defteri Kitabı İndirme Linkleri


Haberin Seyir Defteri Pdf İndirme Linkleri

Haberin Seyir Defteri Yandex Disk Pdf İndir

Haberin Seyir Defteri Google Drive Pdf İndir


Haberin Seyir Defteri Epub İndirme Linkleri

Haberin Seyir Defteri Yandex Disk Ebup İndir

Haberin Seyir Defteri Google Drive Epub İndir


Haberin Seyir Defteri Mobi İndirme Linkleri


Haberin Seyir Defteri Yandex Disk Mobi İndir

Haberin Seyir Defteri Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Haberin Seyir Defteri Etiketleri

Haberin Seyir Defteri kitabı hakkında genel bilgiler, Haberin Seyir Defteri kitabının yazarı kimdir, Haberin Seyir Defteri kitabının özeti, Haberin Seyir Defteri pdf indirme linki, Haberin Seyir Defteri epub indirme linki, Haberin Seyir Defteri mobi indirme linki, Haberin Seyir Defteri kitabını indir, Haberin Seyir Defteri kitabı tanıtım bülteni, Haberin Seyir Defteri arka kapak yazısı, Haberin Seyir Defteri kitabı kaç sayfa, Haberin Seyir Defteri hangi yayınevi tarafından basıldı, Haberin Seyir Defteri kitabının türü nedir, Haberin Seyir Defteri kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU