-->

Habersiz Dağ Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Habersiz Dağ Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Habersiz Dağ kitabını inceleyeceğiz. Emine Bayındır tarafından yazılan Habersiz Dağ kitabı 2018-11-14 tarihinde yayınlanmıştır. Habersiz Dağ kitabı Hikaye (yerli) türünde yayınlanmış olup ŞULE YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Habersiz Dağ hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Emine Bayındır tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Habersiz Dağ Kitabı Tanıtım Bülteni

Emine Bayındır tarafından kaleme alınmış Habersiz Dağ kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Çünkü ben, sahici deniz sancılarıyla doğmuş bir dağım. Bu yüzden kuş gibi sevemiyorum, konduğum dal çatırdıyor. Bir dağın kanat çırpması zor, ağlaması da. Bazen, burnuma havuç takıyor bir çocuk, gözlerime kömür; işte o zaman ağlıyorum. İnsanlara bakılırsa gülmem gerek.   Habersiz Dağ, geçmişle, ayak basılan ilk toprak parçasıyla ve onu şekillendiren her şeyle, herkesle can yakan bir hesaplaşma. Haykıran fakat duyulmayan, kanatan fakat yara açmayan ama nihayetinde sonu şifaya varan dağ gibi, şiir gibi bir hesaplaşma.  


Habersiz Dağ Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Habersiz Dağ


Habersiz Dağ Kitabı İndirme Linkleri


Habersiz Dağ Pdf İndirme Linkleri

Habersiz Dağ Yandex Disk Pdf İndir

Habersiz Dağ Google Drive Pdf İndir


Habersiz Dağ Epub İndirme Linkleri

Habersiz Dağ Yandex Disk Ebup İndir

Habersiz Dağ Google Drive Epub İndir


Habersiz Dağ Mobi İndirme Linkleri


Habersiz Dağ Yandex Disk Mobi İndir

Habersiz Dağ Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Habersiz Dağ Etiketleri

Habersiz Dağ kitabı hakkında genel bilgiler, Habersiz Dağ kitabının yazarı kimdir, Habersiz Dağ kitabının özeti, Habersiz Dağ pdf indirme linki, Habersiz Dağ epub indirme linki, Habersiz Dağ mobi indirme linki, Habersiz Dağ kitabını indir, Habersiz Dağ kitabı tanıtım bülteni, Habersiz Dağ arka kapak yazısı, Habersiz Dağ kitabı kaç sayfa, Habersiz Dağ hangi yayınevi tarafından basıldı, Habersiz Dağ kitabının türü nedir, Habersiz Dağ kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU