-->

İhbar Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


İhbar Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda İhbar kitabını inceleyeceğiz. Erdi Karadeniz tarafından yazılan İhbar kitabı 2018-04-19 tarihinde yayınlanmıştır. İhbar kitabı Roman (yerli) türünde yayınlanmış olup TOSBAĞA KİTAP YAYINEVİ yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. İhbar hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Erdi Karadeniz tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


İhbar Kitabı Tanıtım Bülteni

Erdi Karadeniz tarafından kaleme alınmış İhbar kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

İnsan doğası gereği kötü!   İnsanın dokunduğu her yer kötü. Peki ye tüm bu kötülüğü yok etmek ve iyiliği, adaleti sağlamak mümkün mü?   Genel olarak kabul görmüş ve iyi olduğu varsayılan mesleklerin, aslında kayıtsız şartsız iyi meslekler olamayacağının altını çizen roman, önemli olan faktörün sadece insan olduğunu anlatıyor. İyi olan ya da kötü olan sadece insandır. Eylemin durumunu insanın tutumu belirliyor genel olarak. Ve kötülüğü yok edebilmek için yapılan her kötülük, yok ettiği kötülüğün yanı sıra iyiliği de yok edebiliyor.   Bu berbat bir paradokstur! İyi olmaya çalışmak bile bünyesinde kötülük barındırıyor.


İhbar Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: İhbar


İhbar Kitabı İndirme Linkleri


İhbar Pdf İndirme Linkleri

İhbar Yandex Disk Pdf İndir

İhbar Google Drive Pdf İndir


İhbar Epub İndirme Linkleri

İhbar Yandex Disk Ebup İndir

İhbar Google Drive Epub İndir


İhbar Mobi İndirme Linkleri


İhbar Yandex Disk Mobi İndir

İhbar Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


İhbar Etiketleri

İhbar kitabı hakkında genel bilgiler, İhbar kitabının yazarı kimdir, İhbar kitabının özeti, İhbar pdf indirme linki, İhbar epub indirme linki, İhbar mobi indirme linki, İhbar kitabını indir, İhbar kitabı tanıtım bülteni, İhbar arka kapak yazısı, İhbar kitabı kaç sayfa, İhbar hangi yayınevi tarafından basıldı, İhbar kitabının türü nedir, İhbar kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU