-->

Kalbim ve Diğer Karadelikler Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Kalbim ve Diğer Karadelikler Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Kalbim ve Diğer Karadelikler kitabını inceleyeceğiz. Jasmine Warga tarafından yazılan Kalbim ve Diğer Karadelikler kitabı 2018-07-20 tarihinde yayınlanmıştır. Kalbim ve Diğer Karadelikler kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup PEGASUS YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Kalbim ve Diğer Karadelikler hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Jasmine Warga tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Kalbim ve Diğer Karadelikler Kitabı Tanıtım Bülteni

Jasmine Warga tarafından kaleme alınmış Kalbim ve Diğer Karadelikler kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Kalbiniz her şeyi yutan koca bir karadeliğe dönüştüğünde, ne için yaşarsınız?   On altı yaşındaki fizik meraklısı Aysel, kendi ölümünü kurgulama konusunda saplantılıdır. Ona çekinerek yaklaşan annesi, sürekli arkasından konuşan sınıf arkadaşları ve içinde yaşadığı küçük kasabayı işlediği suçla sarsan babasıyla Aysel, potansiyel enerjisini bir kenara bırakıp kendini hiçliğe atmaya hazırdır. Ancak ciddi bir problemi vardır: Tek başına intihara kalkışacak cesareti yoktur. İntihar Yoldaşları bölümüne sahip bir internet sitesi keşfedince en sonunda sorununa çözüm bulur: DonukRobot (namıdiğer Roman) mahlaslı biri, yaşadığı aile trajedisinin ardından kendine bir yoldaş aramaktadır. Aysel ile Roman'ın hiçbir ortak noktası yoktur ama yavaş yavaş birbirlerinin hayatlarındaki boşlukları doldurmaya başlarlar. Aralarındaki intihar sözleşmesi somut bir hal aldıkça Aysel bunu gerçekten isteyip istemediğini sorgular. Genç kız sonunda ölmek ile Roman'ı yaşamaya ikna edip birlikteyken yaydıkları enerjiyi keşfetmek arasında bir seçim yapmak zorunda kalacaktır. Ancak tek bir sorun vardır: Roman kolay kolay ikna edilecek biri değildir…


Kalbim ve Diğer Karadelikler Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Kalbim ve Diğer Karadelikler


Kalbim ve Diğer Karadelikler Kitabı İndirme Linkleri


Kalbim ve Diğer Karadelikler Pdf İndirme Linkleri

Kalbim ve Diğer Karadelikler Yandex Disk Pdf İndir

Kalbim ve Diğer Karadelikler Google Drive Pdf İndir


Kalbim ve Diğer Karadelikler Epub İndirme Linkleri

Kalbim ve Diğer Karadelikler Yandex Disk Ebup İndir

Kalbim ve Diğer Karadelikler Google Drive Epub İndir


Kalbim ve Diğer Karadelikler Mobi İndirme Linkleri


Kalbim ve Diğer Karadelikler Yandex Disk Mobi İndir

Kalbim ve Diğer Karadelikler Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Kalbim ve Diğer Karadelikler Etiketleri

Kalbim ve Diğer Karadelikler kitabı hakkında genel bilgiler, Kalbim ve Diğer Karadelikler kitabının yazarı kimdir, Kalbim ve Diğer Karadelikler kitabının özeti, Kalbim ve Diğer Karadelikler pdf indirme linki, Kalbim ve Diğer Karadelikler epub indirme linki, Kalbim ve Diğer Karadelikler mobi indirme linki, Kalbim ve Diğer Karadelikler kitabını indir, Kalbim ve Diğer Karadelikler kitabı tanıtım bülteni, Kalbim ve Diğer Karadelikler arka kapak yazısı, Kalbim ve Diğer Karadelikler kitabı kaç sayfa, Kalbim ve Diğer Karadelikler hangi yayınevi tarafından basıldı, Kalbim ve Diğer Karadelikler kitabının türü nedir, Kalbim ve Diğer Karadelikler kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU