-->

Komandonun Gözyaşları Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Komandonun Gözyaşları Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Komandonun Gözyaşları kitabını inceleyeceğiz. Çağrı Arık tarafından yazılan Komandonun Gözyaşları kitabı 2018-06-05 tarihinde yayınlanmıştır. Komandonun Gözyaşları kitabı Roman (yerli) türünde yayınlanmış olup TİLKİ KİTAP yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Komandonun Gözyaşları hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Çağrı Arık tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Komandonun Gözyaşları Kitabı Tanıtım Bülteni

Çağrı Arık tarafından kaleme alınmış Komandonun Gözyaşları kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Bu kitapta daha önce duymadığınız olaylara tanık olacaksınız. Bumerang etkisi ile Amerikan Baharını, sonrasında Amerika Birleşik Devletleri'nin ikiye bölünmesine şahitlik edeceksiniz. Bir askerin hayatla olan savaşını ve terör örgütünün anlatılmayan en karanlık yönünü göreceksiniz.   Birinci Truva Planında fiziksel olarak terörist başına bire bir benzeyen Ürdünlü Çoban Halid'in terörist başının yerine geçirilme oyunu Halid'in El Muhaberat'ın korumasındayken Şam'da yapılan operasyonla öldürülmesi ile önlendi. Basına başarısız bir operasyon olarak yansıdıysa da yapılan operasyon nihai hedefine ulaşmıştı. İkinci Truva Planında ise zihni CIA tarafından kontrol altına alındıktan sonra ülkemize teslim edilen terörist başına özel doktoru aracılığı ile kodlar gönderilmiş ve Türkiye'yi yıkma senaryosu bir kez daha devreye sokulmuştu. Unuttukları en önemli şey ise herkesin bir planı vardı ama Allah'ın da bir planı vardı. Galip olacak olan O'nun planıydı. O  "ol" derdi ve olurdu.


Komandonun Gözyaşları Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Komandonun Gözyaşları


Komandonun Gözyaşları Kitabı İndirme Linkleri


Komandonun Gözyaşları Pdf İndirme Linkleri

Komandonun Gözyaşları Yandex Disk Pdf İndir

Komandonun Gözyaşları Google Drive Pdf İndir


Komandonun Gözyaşları Epub İndirme Linkleri

Komandonun Gözyaşları Yandex Disk Ebup İndir

Komandonun Gözyaşları Google Drive Epub İndir


Komandonun Gözyaşları Mobi İndirme Linkleri


Komandonun Gözyaşları Yandex Disk Mobi İndir

Komandonun Gözyaşları Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Komandonun Gözyaşları Etiketleri

Komandonun Gözyaşları kitabı hakkında genel bilgiler, Komandonun Gözyaşları kitabının yazarı kimdir, Komandonun Gözyaşları kitabının özeti, Komandonun Gözyaşları pdf indirme linki, Komandonun Gözyaşları epub indirme linki, Komandonun Gözyaşları mobi indirme linki, Komandonun Gözyaşları kitabını indir, Komandonun Gözyaşları kitabı tanıtım bülteni, Komandonun Gözyaşları arka kapak yazısı, Komandonun Gözyaşları kitabı kaç sayfa, Komandonun Gözyaşları hangi yayınevi tarafından basıldı, Komandonun Gözyaşları kitabının türü nedir, Komandonun Gözyaşları kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU