-->

Kontra Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Kontra Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Kontra kitabını inceleyeceğiz. Andonis Samarakis tarafından yazılan Kontra kitabı 2006-05-01 tarihinde yayınlanmıştır. Kontra kitabı Hikaye (çeviri) türünde yayınlanmış olup KİBELE YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Kontra hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Andonis Samarakis tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Kontra Kitabı Tanıtım Bülteni

Andonis Samarakis tarafından kaleme alınmış Kontra kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Katıksız bir hümanist olarak tanınan Antonis Samarakis, bu özelliğini tüm eserlerine kuvvetli bir şekilde yansıttı. Yazarın konu edindiği ana karakterler her zaman "sıradan insanlar" oldu. Geçen yüzyıl insanlarının tüm açmazlarını, ahlaksal ve moral çöküntülerini, yaşadığı çırçıplak yalnızlığını ve ezilmişliğini eserlerinde bıkmadan işledi durdu. Dilindeki satirik üslup ise, hiç vazgeçemediği bir diğer özelliğiydi. Bu yolla anlatılan acı yüklü öyküler bir yandan okurun yüreğini burkarken, diğer yandan da acı acı gülümsetti. A.Samarakis'in en son kitabı "Kontra"daki öykülerin de, bütün bu sayılan özelliklerin tümünü içinde barındırdığı görülüyor. Örneğin Yunanistan Emniyet Örgütü'nde çalışan jandarma eri Panayotis Pandelopulos, amirlerinden sürekli duyduğu "Kes sesini be!" azarını, savunmasında kendisine düstur ediniyor. Mahalle berberi Fondas'ın; Yorgi'nin yüzünü ters-yön tıraş edip giderken usturası gibi, çenesi de durmadan işleyerek neler anlatmıyor neler... Çok sevdiği annesinin ölümünün ardından Yorgos, çeşitli araçlarla intihar etmeye çalışıyor, sonunda boğazına tıkanan şamfıstıkları yüzünden boğulmak üzereyken... Yunanistan'ın önemli yazarlarından birisi olan A.Samarakis'in "Kontra"daki öteki öyküleri de komşu ülkedeki insan manzaralarını doyasıya seyretmemize olanak tanıyor.


Kontra Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Kontra


Kontra Kitabı İndirme Linkleri


Kontra Pdf İndirme Linkleri

Kontra Yandex Disk Pdf İndir

Kontra Google Drive Pdf İndir


Kontra Epub İndirme Linkleri

Kontra Yandex Disk Ebup İndir

Kontra Google Drive Epub İndir


Kontra Mobi İndirme Linkleri


Kontra Yandex Disk Mobi İndir

Kontra Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Kontra Etiketleri

Kontra kitabı hakkında genel bilgiler, Kontra kitabının yazarı kimdir, Kontra kitabının özeti, Kontra pdf indirme linki, Kontra epub indirme linki, Kontra mobi indirme linki, Kontra kitabını indir, Kontra kitabı tanıtım bülteni, Kontra arka kapak yazısı, Kontra kitabı kaç sayfa, Kontra hangi yayınevi tarafından basıldı, Kontra kitabının türü nedir, Kontra kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information