-->

Kıyafetname (Metin-İnceleme-Tıpkı Basım) Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Kıyafetname (Metin-İnceleme-Tıpkı Basım) Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Kıyafetname (Metin-İnceleme-Tıpkı Basım) kitabını inceleyeceğiz. Yrd. Doç. Dr. Bilal Elbir tarafından yazılan Kıyafetname (Metin-İnceleme-Tıpkı Basım) kitabı 2018-04-24 tarihinde yayınlanmıştır. Kıyafetname (Metin-İnceleme-Tıpkı Basım) kitabı İnceleme türünde yayınlanmış olup DOĞU KÜTÜPHANESİ yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Kıyafetname (Metin-İnceleme-Tıpkı Basım) hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Yrd. Doç. Dr. Bilal Elbir tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Kıyafetname (Metin-İnceleme-Tıpkı Basım) Kitabı Tanıtım Bülteni

Yrd. Doç. Dr. Bilal Elbir tarafından kaleme alınmış Kıyafetname (Metin-İnceleme-Tıpkı Basım) kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

İnsanların fizikî özelliklerinden yola çıkarak kişilikleri hakkında değerlendirmeler yapmak tarihin çok eski dönemlerinden beri karşımıza çıkmaktadır. Doğu kültüründe kıyâfet veya firâset olarak adlandırılan bu ilim Batı kültüründe fizyonomi başlığı altında ele alınmıştır. Kıyâfetnâme ve firâsetnâme geleneği konusunda Türk edebiyatında telif ve tercüme çok fazla çalışma yapılmıştır. Kitapta firâset ve kıyâfet geleneğiyle ilgili bilgiler verildikten sonra Manisa İl Halk Kütüphanesi Yazma Eserler Bölümü'ne kayıtlı Enverî'ye ait bir "Kıyâfetnâme" nüshanın metni okunmuş ve incelemesi yapılmıştır. Kıyâfetnâme çalışmaları içerisinde müellifi bilinmeyen eserler kategorisinde tasnif edilmiş eserin müellifinin Enverî olduğunun tespit edilmesi önemli bir aşamadır. Eser, manzum-mensur karışık yazılmıştır. Kitapta kıyâfetnâme geleneğinde ilk müstakil eser olarak kabul edilen Hamdullah Hamdi'nin "Kıyâfetnâme"siyle Enverî'nin eseri hakkında hüküm bulunana unsurlar açısından mukayese edilmiştir.


Kıyafetname (Metin-İnceleme-Tıpkı Basım) Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Kıyafetname (Metin-İnceleme-Tıpkı Basım)


Kıyafetname (Metin-İnceleme-Tıpkı Basım) Kitabı İndirme Linkleri


Kıyafetname (Metin-İnceleme-Tıpkı Basım) Pdf İndirme Linkleri

Kıyafetname (Metin-İnceleme-Tıpkı Basım) Yandex Disk Pdf İndir

Kıyafetname (Metin-İnceleme-Tıpkı Basım) Google Drive Pdf İndir


Kıyafetname (Metin-İnceleme-Tıpkı Basım) Epub İndirme Linkleri

Kıyafetname (Metin-İnceleme-Tıpkı Basım) Yandex Disk Ebup İndir

Kıyafetname (Metin-İnceleme-Tıpkı Basım) Google Drive Epub İndir


Kıyafetname (Metin-İnceleme-Tıpkı Basım) Mobi İndirme Linkleri


Kıyafetname (Metin-İnceleme-Tıpkı Basım) Yandex Disk Mobi İndir

Kıyafetname (Metin-İnceleme-Tıpkı Basım) Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Kıyafetname (Metin-İnceleme-Tıpkı Basım) Etiketleri

Kıyafetname (Metin-İnceleme-Tıpkı Basım) kitabı hakkında genel bilgiler, Kıyafetname (Metin-İnceleme-Tıpkı Basım) kitabının yazarı kimdir, Kıyafetname (Metin-İnceleme-Tıpkı Basım) kitabının özeti, Kıyafetname (Metin-İnceleme-Tıpkı Basım) pdf indirme linki, Kıyafetname (Metin-İnceleme-Tıpkı Basım) epub indirme linki, Kıyafetname (Metin-İnceleme-Tıpkı Basım) mobi indirme linki, Kıyafetname (Metin-İnceleme-Tıpkı Basım) kitabını indir, Kıyafetname (Metin-İnceleme-Tıpkı Basım) kitabı tanıtım bülteni, Kıyafetname (Metin-İnceleme-Tıpkı Basım) arka kapak yazısı, Kıyafetname (Metin-İnceleme-Tıpkı Basım) kitabı kaç sayfa, Kıyafetname (Metin-İnceleme-Tıpkı Basım) hangi yayınevi tarafından basıldı, Kıyafetname (Metin-İnceleme-Tıpkı Basım) kitabının türü nedir, Kıyafetname (Metin-İnceleme-Tıpkı Basım) kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU