-->

Lockwood ve Ortakları / Haykıran Merdiven Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Lockwood ve Ortakları / Haykıran Merdiven Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Lockwood ve Ortakları / Haykıran Merdiven kitabını inceleyeceğiz. Jonathan Stroud tarafından yazılan Lockwood ve Ortakları / Haykıran Merdiven kitabı 2016-01-18 tarihinde yayınlanmıştır. Lockwood ve Ortakları / Haykıran Merdiven kitabı Bilimkurgu-Fantazya türünde yayınlanmış olup AKILÇELEN KİTAPLAR yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Lockwood ve Ortakları / Haykıran Merdiven hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Jonathan Stroud tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Lockwood ve Ortakları / Haykıran Merdiven Kitabı Tanıtım Bülteni

Jonathan Stroud tarafından kaleme alınmış Lockwood ve Ortakları / Haykıran Merdiven kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

"Kadim kötülük, çözülmemiş gizemler, kudretli hayaletler ve kötülüğe teslim olmuş insanlar… Bu kitabı gecenin geç saatlerine dek elinizden bırakamayacağınıza hiç şüphe yok ama evin tüm ışıklarını açık tutmanızda da fayda var. Yaşadığımız dünyaya çok benzeyen ancak tüylerinizi ürpertecek kadar da farklı dünyalar yaratmak söz konusu olduğunda, Jonathan Stroud mükemmel işler çıkaran bir dâhi." Rick Riordan Çok satan Olimposlular kitaplarının yazarı Londra'da netameli bir problem yaşanıyor: Şehrin dört bir tarafında hayaletler ortaya çıkmaya başladı ve bunların tümü de iyi niyetli değiller. Bu hayaletleri görebilen -ve ortadan kaldırabilen- yegâne kişiler ise  psişik güçleri olan gençler. Gözüpek ve yetenekli bir genç olan Lucy Carlyle, Lockwood ve Ortakları isimli psişik araştırma şirketinin karizmatik lideri Anthony Lockwood ile işbirliği içerisinde. Onları tüyler ürpertici bir keşfe ve felaket bir sona sürükleyen bir soruşturmanın ardından, alaycı meslektaşları George'la birlikte İngiltere'nin en çok hayaleti barındıran evlerinden birinde yürütülecek araştırmaya katılmak zorunda kalıyorlar. Lockwood ve ortaklarının Haykıran Merdiven ve Kırmızı Oda'da yaşanacakların ardından yeni günü görüp göremeyecekleri tam bir muamma.  


Lockwood ve Ortakları / Haykıran Merdiven Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Lockwood ve Ortakları / Haykıran Merdiven


Lockwood ve Ortakları / Haykıran Merdiven Kitabı İndirme Linkleri


Lockwood ve Ortakları / Haykıran Merdiven Pdf İndirme Linkleri

Lockwood ve Ortakları / Haykıran Merdiven Yandex Disk Pdf İndir

Lockwood ve Ortakları / Haykıran Merdiven Google Drive Pdf İndir


Lockwood ve Ortakları / Haykıran Merdiven Epub İndirme Linkleri

Lockwood ve Ortakları / Haykıran Merdiven Yandex Disk Ebup İndir

Lockwood ve Ortakları / Haykıran Merdiven Google Drive Epub İndir


Lockwood ve Ortakları / Haykıran Merdiven Mobi İndirme Linkleri


Lockwood ve Ortakları / Haykıran Merdiven Yandex Disk Mobi İndir

Lockwood ve Ortakları / Haykıran Merdiven Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Lockwood ve Ortakları / Haykıran Merdiven Etiketleri

Lockwood ve Ortakları / Haykıran Merdiven kitabı hakkında genel bilgiler, Lockwood ve Ortakları / Haykıran Merdiven kitabının yazarı kimdir, Lockwood ve Ortakları / Haykıran Merdiven kitabının özeti, Lockwood ve Ortakları / Haykıran Merdiven pdf indirme linki, Lockwood ve Ortakları / Haykıran Merdiven epub indirme linki, Lockwood ve Ortakları / Haykıran Merdiven mobi indirme linki, Lockwood ve Ortakları / Haykıran Merdiven kitabını indir, Lockwood ve Ortakları / Haykıran Merdiven kitabı tanıtım bülteni, Lockwood ve Ortakları / Haykıran Merdiven arka kapak yazısı, Lockwood ve Ortakları / Haykıran Merdiven kitabı kaç sayfa, Lockwood ve Ortakları / Haykıran Merdiven hangi yayınevi tarafından basıldı, Lockwood ve Ortakları / Haykıran Merdiven kitabının türü nedir, Lockwood ve Ortakları / Haykıran Merdiven kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU