-->

Öğleden Sonra Aşk Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Öğleden Sonra Aşk Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Öğleden Sonra Aşk kitabını inceleyeceğiz. Nedim Gürsel tarafından yazılan Öğleden Sonra Aşk kitabı 2002-12-03 tarihinde yayınlanmıştır. Öğleden Sonra Aşk kitabı Hikaye (yerli) türünde yayınlanmış olup DOĞAN KİTAP yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Öğleden Sonra Aşk hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Nedim Gürsel tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Öğleden Sonra Aşk Kitabı Tanıtım Bülteni

Nedim Gürsel tarafından kaleme alınmış Öğleden Sonra Aşk kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

"Sonra, Nefeli'den ayrıldıktan sonra, başka Yunanlı kadınlar da tanıdım. Nefeli'den olduğu gibi onlardan uzun süre vazgeçemedim. Tutkulu, kışkırtıcı, kıskanç ve sert, yatakta yumuşaktılar. Ruhu olan kadınlardı diyeceğim, sarıldığımızda kaskatı kesilmezlerdi. Eline ayağına çabuktular ama hiçbiriyle öğleden sonra seviştiğimi anımsamıyorum." "Necibe, Paşa'nın koynuna girdiği ilk kadın değildi elbet, ama en deneyimsiziydi. Söylemeye bile gerek yok. O güne dek eli erkek eline değmemişti. Paşa yalıda her gece, pembe odanın geniş yatağında, atlas yorganın altında Necibe'nin körpe, beyaz gövdesine bir yunus gibi dalıp çıkarken her kıvrılışta, her inleyişte, hadi doğrusunu yazayım, Necibe'nin yumuşacık kadınlığına her giriş çıkışta, eşini kendisine biraz daha bağladığını, kul köle ettiğini biliyor muydu acaba? Bildiğini varsayalım. Varsaymak da yetmez. Pembe odaya bir geceliğine konuk olup sevişmelerine tanık olalım." "Aşkın teslim almak olduğunu düşünüyor. Belki de teslim olmaktır, diye geçiriyor içinden son bir çabayla, aşk teslim almak değilse teslim olmaktır."


Öğleden Sonra Aşk Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Öğleden Sonra Aşk


Öğleden Sonra Aşk Kitabı İndirme Linkleri


Öğleden Sonra Aşk Pdf İndirme Linkleri

Öğleden Sonra Aşk Yandex Disk Pdf İndir

Öğleden Sonra Aşk Google Drive Pdf İndir


Öğleden Sonra Aşk Epub İndirme Linkleri

Öğleden Sonra Aşk Yandex Disk Ebup İndir

Öğleden Sonra Aşk Google Drive Epub İndir


Öğleden Sonra Aşk Mobi İndirme Linkleri


Öğleden Sonra Aşk Yandex Disk Mobi İndir

Öğleden Sonra Aşk Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Öğleden Sonra Aşk Etiketleri

Öğleden Sonra Aşk kitabı hakkında genel bilgiler, Öğleden Sonra Aşk kitabının yazarı kimdir, Öğleden Sonra Aşk kitabının özeti, Öğleden Sonra Aşk pdf indirme linki, Öğleden Sonra Aşk epub indirme linki, Öğleden Sonra Aşk mobi indirme linki, Öğleden Sonra Aşk kitabını indir, Öğleden Sonra Aşk kitabı tanıtım bülteni, Öğleden Sonra Aşk arka kapak yazısı, Öğleden Sonra Aşk kitabı kaç sayfa, Öğleden Sonra Aşk hangi yayınevi tarafından basıldı, Öğleden Sonra Aşk kitabının türü nedir, Öğleden Sonra Aşk kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU