-->

Ölümsüzlüğün Peşinde Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Ölümsüzlüğün Peşinde Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Ölümsüzlüğün Peşinde kitabını inceleyeceğiz. Karan Bajaj tarafından yazılan Ölümsüzlüğün Peşinde kitabı 2016-11-11 tarihinde yayınlanmıştır. Ölümsüzlüğün Peşinde kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup GANJ KİTAP yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Ölümsüzlüğün Peşinde hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Karan Bajaj tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Ölümsüzlüğün Peşinde Kitabı Tanıtım Bülteni

Karan Bajaj tarafından kaleme alınmış Ölümsüzlüğün Peşinde kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Film tadında bir serüvene hazır mısınız? Karan Bajaj'ın haftalarca çoksatanlar listesinde kalan, sürprizler ve keşiflerle dolu bu sürükleyici romanında Amerikalı bir gencin kendini fiziksel, duygusal ve spritüel olarak test etmek üzere yaptığı yolculuğa eşlik edeceksiniz. Max Pzoras, Amerikan Rüyası'nı yaşayan örnek bir Amerikalıdır. New York'un tehlikeli bölgelerinde Yunan bir aileye doğmuş olan Max, yoksul çocukluğuna karşı bir zafer kazanarak bir Wall Street analisti olmuştur. Ancak dondurucu bir aralık akşamında karıştığı şiddetli sokak kavgasından sonra, annesinin ölümünden beri onu rahatsız eden acı çekme ve ölümlülük hakkında kafasında soru işaretleri oluşmaya başlamıştır. Max, yogilerin suda yürüyüp yürüyemedikleri, yaşlanmadan 200 yıl yaşayıp yaşamadıkları, etten kemikten bir insanın gerçekten Nirvana'ya ulaşıp ulaşamayacağı gibi onu çileden çıkaran sorulara birer yanıt ararken, şüpheciliği ve onu eve çağıran aile bağlarından kurtulmaya çalışacak, fiziksel ve ruhsal dayanıklılığı olabilecek en aşırı testlerden geçecektir. Ölümsüzün Peşinde, heyecanlı bir macera hikâyesi ve muhteşem bir içsel dönüşüm yolculuğu olmanın yanında, insanlığın klasikleşmiş kendini-aşma arzusuna çağdaş bir yaklaşım da sunuyor.


Ölümsüzlüğün Peşinde Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Ölümsüzlüğün Peşinde


Ölümsüzlüğün Peşinde Kitabı İndirme Linkleri


Ölümsüzlüğün Peşinde Pdf İndirme Linkleri

Ölümsüzlüğün Peşinde Yandex Disk Pdf İndir

Ölümsüzlüğün Peşinde Google Drive Pdf İndir


Ölümsüzlüğün Peşinde Epub İndirme Linkleri

Ölümsüzlüğün Peşinde Yandex Disk Ebup İndir

Ölümsüzlüğün Peşinde Google Drive Epub İndir


Ölümsüzlüğün Peşinde Mobi İndirme Linkleri


Ölümsüzlüğün Peşinde Yandex Disk Mobi İndir

Ölümsüzlüğün Peşinde Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Ölümsüzlüğün Peşinde Etiketleri

Ölümsüzlüğün Peşinde kitabı hakkında genel bilgiler, Ölümsüzlüğün Peşinde kitabının yazarı kimdir, Ölümsüzlüğün Peşinde kitabının özeti, Ölümsüzlüğün Peşinde pdf indirme linki, Ölümsüzlüğün Peşinde epub indirme linki, Ölümsüzlüğün Peşinde mobi indirme linki, Ölümsüzlüğün Peşinde kitabını indir, Ölümsüzlüğün Peşinde kitabı tanıtım bülteni, Ölümsüzlüğün Peşinde arka kapak yazısı, Ölümsüzlüğün Peşinde kitabı kaç sayfa, Ölümsüzlüğün Peşinde hangi yayınevi tarafından basıldı, Ölümsüzlüğün Peşinde kitabının türü nedir, Ölümsüzlüğün Peşinde kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU