-->

Öteki İzmir’in Çocukları / İzmirim 47 Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Öteki İzmir'in Çocukları / İzmirim 47 Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Öteki İzmir'in Çocukları / İzmirim 47 kitabını inceleyeceğiz. Orhan Berent tarafından yazılan Öteki İzmir'in Çocukları / İzmirim 47 kitabı 2019-05-16 tarihinde yayınlanmıştır. 180 sayfa olarak yayınlanan Öteki İzmir'in Çocukları / İzmirim 47 kitabı Anı (hatırat) türünde yayınlanmış olup HEYAMOLA YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Öteki İzmir'in Çocukları / İzmirim 47 hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Orhan Berent tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Öteki İzmir'in Çocukları / İzmirim 47 Kitabı Tanıtım Bülteni

Orhan Berent tarafından kaleme alınmış Öteki İzmir'in Çocukları / İzmirim 47 kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Bir kentin tarihini, coğrafyasını, toplumsal hayatını, geçirdiği değişimleri, insan tiplerini, atmosferini, doğal güzelliklerini, unutulan değerlerini, yeme içme kültürünü, gecesini gündüzünü, yazını kışını, folklorunu, eğlence hayatını, daha bin türlü özelliğini, herkes kendince görür. Tarihçi başka, coğrafyacı başka, turizmci başka, asker başka, öğretmen bambaşka bir gözle görür ve kendi bakış açısıyla yazmak ister.   Ama bir yazar-edebiyatçı, kendince bir duyarlıkla yaklaşır kentine. Çevresine gönül gözüyle bakar. Kendisini değişik insanların yerine koyar, onların yüreğiyle de hissetmeye çalışır, öylece yazar… Yazar yazdığı zaman, birçok kimse o yazıda kendi duygularını, düşünüp de söyleyemediklerini bulur. Kendisinden önce yazılmış olanları da anımsamak ister…   Bu düşünceden yola çıkarak 2011 yılında yayımladığımız "İzmirim" kitap dizimizle, İzmir'in kırk beş semti, İzmirli kırk beş farklı edebiyatçı-yazar tarafından kaleme alınmıştı. Şimdi, 2019 yılında otuz yeni yazar ve otuz yeni eserle, dizimizdeki kitap sayısı yetmiş beşe yükseliyor. Okurla buluşan toplam yetmiş beş kitaplık bu dizi, hem İzmir için bir ilk olması, hem de İzmir'in köklü kent halk kültürüne bir armağan olması açısından yüksek değer taşımaktadır.


Öteki İzmir'in Çocukları / İzmirim 47 Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Öteki İzmir'in Çocukları / İzmirim 47


Öteki İzmir'in Çocukları / İzmirim 47 Kitabı İndirme Linkleri


Öteki İzmir'in Çocukları / İzmirim 47 Pdf İndirme Linkleri

Öteki İzmir'in Çocukları / İzmirim 47 Yandex Disk Pdf İndir

Öteki İzmir'in Çocukları / İzmirim 47 Google Drive Pdf İndir


Öteki İzmir'in Çocukları / İzmirim 47 Epub İndirme Linkleri

Öteki İzmir'in Çocukları / İzmirim 47 Yandex Disk Ebup İndir

Öteki İzmir'in Çocukları / İzmirim 47 Google Drive Epub İndir


Öteki İzmir'in Çocukları / İzmirim 47 Mobi İndirme Linkleri


Öteki İzmir'in Çocukları / İzmirim 47 Yandex Disk Mobi İndir

Öteki İzmir'in Çocukları / İzmirim 47 Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Öteki İzmir'in Çocukları / İzmirim 47 Etiketleri

Öteki İzmir'in Çocukları / İzmirim 47 kitabı hakkında genel bilgiler, Öteki İzmir'in Çocukları / İzmirim 47 kitabının yazarı kimdir, Öteki İzmir'in Çocukları / İzmirim 47 kitabının özeti, Öteki İzmir'in Çocukları / İzmirim 47 pdf indirme linki, Öteki İzmir'in Çocukları / İzmirim 47 epub indirme linki, Öteki İzmir'in Çocukları / İzmirim 47 mobi indirme linki, Öteki İzmir'in Çocukları / İzmirim 47 kitabını indir, Öteki İzmir'in Çocukları / İzmirim 47 kitabı tanıtım bülteni, Öteki İzmir'in Çocukları / İzmirim 47 arka kapak yazısı, Öteki İzmir'in Çocukları / İzmirim 47 kitabı kaç sayfa, Öteki İzmir'in Çocukları / İzmirim 47 hangi yayınevi tarafından basıldı, Öteki İzmir'in Çocukları / İzmirim 47 kitabının türü nedir, Öteki İzmir'in Çocukları / İzmirim 47 kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU