-->

Oyuncak Tamircisi Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Oyuncak Tamircisi Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Oyuncak Tamircisi kitabını inceleyeceğiz. Mehmet Akif Duman tarafından yazılan Oyuncak Tamircisi kitabı 2017-03-02 tarihinde yayınlanmıştır. Oyuncak Tamircisi kitabı Hikaye (yerli) türünde yayınlanmış olup EŞİK YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Oyuncak Tamircisi hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Mehmet Akif Duman tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Oyuncak Tamircisi Kitabı Tanıtım Bülteni

Mehmet Akif Duman tarafından kaleme alınmış Oyuncak Tamircisi kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Saat  çalmadan  uyandım.  Tüm  gece  oyuncak  kamyonla  tüp  dağıttık  mahallede. Ağabeyim listeyi tuttu, ben kapıya kadar teslim ettim. Uyandığımda hâlâ tebessüm  vardı suratımda. Sessiz, soğuk betona adım atınca değil de aynada yüzümü görünce keder çöktü içime. Ne ara bu kadar beyazlamıştı saçlarım, ne ara bu kadar hadise  olup bitmişti. Sokak lambalarından, çöp kutularından, kurumuş ağaçlardan ve yeni uyanan sarkık kuyruklu köpeklerden arta kalan şey bu sefer biraz umut.   Paslı  kepengin  ötesindeki  dükkânda  kimsenin  tahayyül  edemeyeceği  bir  miras bekliyor beni. Bizzat eski sahibi tarafından yasaklanan bir hazine.    Biraz bekledim dış kapının dibinde kırmızı palto kaybolana kadar. Birkaç fasıl geri dönüp baktı küçük insan. Utandım. Eve dönüp çatıda beklemek istedim.   Daha  çok  üşüdüm  abdest  alırken.  Daha  hızlı  buharlaştı  su  ayaklarımdan. Güvercinlerin sayısı da artmış bu havada. Kapıda bekliyor cemaat. Koluma girdi en kısa boylusu: -İmam rahatsızmış. Sen kıldırsan namazı?   Kafamı  salladım.  Namaza  başlamadan  rahleyi  koydum  minberin  yanına.  Olması gerektiği  gibi  daire  daire  halı  desenlerinde  gezindi  bakışlarım.  Güzel  bir  ezan  okudum önce.


Oyuncak Tamircisi Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Oyuncak Tamircisi


Oyuncak Tamircisi Kitabı İndirme Linkleri


Oyuncak Tamircisi Pdf İndirme Linkleri

Oyuncak Tamircisi Yandex Disk Pdf İndir

Oyuncak Tamircisi Google Drive Pdf İndir


Oyuncak Tamircisi Epub İndirme Linkleri

Oyuncak Tamircisi Yandex Disk Ebup İndir

Oyuncak Tamircisi Google Drive Epub İndir


Oyuncak Tamircisi Mobi İndirme Linkleri


Oyuncak Tamircisi Yandex Disk Mobi İndir

Oyuncak Tamircisi Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Oyuncak Tamircisi Etiketleri

Oyuncak Tamircisi kitabı hakkında genel bilgiler, Oyuncak Tamircisi kitabının yazarı kimdir, Oyuncak Tamircisi kitabının özeti, Oyuncak Tamircisi pdf indirme linki, Oyuncak Tamircisi epub indirme linki, Oyuncak Tamircisi mobi indirme linki, Oyuncak Tamircisi kitabını indir, Oyuncak Tamircisi kitabı tanıtım bülteni, Oyuncak Tamircisi arka kapak yazısı, Oyuncak Tamircisi kitabı kaç sayfa, Oyuncak Tamircisi hangi yayınevi tarafından basıldı, Oyuncak Tamircisi kitabının türü nedir, Oyuncak Tamircisi kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU