-->

Pantagruel (Ciltli) Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Pantagruel (Ciltli) Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Pantagruel (Ciltli) kitabını inceleyeceğiz. François Rabelais tarafından yazılan Pantagruel (Ciltli) kitabı 2018-03-02 tarihinde yayınlanmıştır. Pantagruel (Ciltli) kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup TÜRKİYE İŞ BANKASI KÜLTÜR YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Pantagruel (Ciltli) hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca François Rabelais tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Pantagruel (Ciltli) Kitabı Tanıtım Bülteni

François Rabelais tarafından kaleme alınmış Pantagruel (Ciltli) kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

François Rabelais (1494-1553): Rönesans'ın büyük yazarı, parodi ve hiciv ustası, keşiş, hekim ve krallık divânı danışmanı. Erken yaşta manastıra girdi, orada Yunanca öğrendi. Benedikten tarikatına katıldı. 1527'de papazlıktan ayrıldı, tıp fakültesine yazıldı, sonrasında hekimlik yapmaya başladı. Hekimken Alcofribas Nasier mahlasıyla yazdığı Pantagruel'i, ardından Gargantua'yı yayımladı. Resmî hekimlik görevine son verildikten sonra on yılını gezerek, istediği yerde hekimlik yaparak geçirdi. Bu dönemde Pantagruel'in maceralarını anlattığı üçüncü kitabı yayımladı. Bunu dördüncü ve ölümünden sonra yayımlanan beşinci kitap izledi. Orta Çağ düşüncesini ve yaşantısını destansı eserlerindeki parodi ve hicivle tepetaklak eden, hümanizmi daima kahkaha ile savunan Rabelais, Chateaubriand'ın ifadesiyle "Fransız edebiyatının yaratıcısı"dır. Bu büyük yazarın beş kitaplık külliyatının ikinci ayağı olan Pantagruel, tam adıyla Büyük Dev Gargantua'nın Oğlu Dipsodların Kralı Pantagruel'in Maceraları ve Ürkütücü Kahramanlıkları yepyeni bir çeviri ve Gustave Doré'nin illüstrasyonları ile nihayet Gargantua'nın yanındaki yerini alıyor.


Pantagruel (Ciltli) Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Pantagruel (Ciltli)


Pantagruel (Ciltli) Kitabı İndirme Linkleri


Pantagruel (Ciltli) Pdf İndirme Linkleri

Pantagruel (Ciltli) Yandex Disk Pdf İndir

Pantagruel (Ciltli) Google Drive Pdf İndir


Pantagruel (Ciltli) Epub İndirme Linkleri

Pantagruel (Ciltli) Yandex Disk Ebup İndir

Pantagruel (Ciltli) Google Drive Epub İndir


Pantagruel (Ciltli) Mobi İndirme Linkleri


Pantagruel (Ciltli) Yandex Disk Mobi İndir

Pantagruel (Ciltli) Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Pantagruel (Ciltli) Etiketleri

Pantagruel (Ciltli) kitabı hakkında genel bilgiler, Pantagruel (Ciltli) kitabının yazarı kimdir, Pantagruel (Ciltli) kitabının özeti, Pantagruel (Ciltli) pdf indirme linki, Pantagruel (Ciltli) epub indirme linki, Pantagruel (Ciltli) mobi indirme linki, Pantagruel (Ciltli) kitabını indir, Pantagruel (Ciltli) kitabı tanıtım bülteni, Pantagruel (Ciltli) arka kapak yazısı, Pantagruel (Ciltli) kitabı kaç sayfa, Pantagruel (Ciltli) hangi yayınevi tarafından basıldı, Pantagruel (Ciltli) kitabının türü nedir, Pantagruel (Ciltli) kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU