-->

Segah Makamı Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Segah Makamı Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Segah Makamı kitabını inceleyeceğiz. Esra Erinmez Kahraman tarafından yazılan Segah Makamı kitabı 2015-10-03 tarihinde yayınlanmıştır. Segah Makamı kitabı Roman (yerli) türünde yayınlanmış olup AYRINTI YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Segah Makamı hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Esra Erinmez Kahraman tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Segah Makamı Kitabı Tanıtım Bülteni

Esra Erinmez Kahraman tarafından kaleme alınmış Segah Makamı kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Kasvetin, acının ve ölümün Türkiye'nin üzerine karabasan gibi çöktüğü bir dönemi anlatıyor Segâh Makamı. 12 Eylül darbesinin sol-sosyalist hareketleri tasfiye ettiği, devrimci umutların yerini hayal kırıklıklarına bıraktığı bir dönemden sonrasını anlatıyor roman: Hayatta kalanların, yaralarla incinip kırılanların dönemi. Ama bir "yenilgi" romanı değil Segâh Makamı. Kaybolan umutları yeniden diriltmek için "her şeye rağmen" mücadelede ısrar etmek, toparlanmak, kımıldamak için harcanan çabanın erdemine işaret ediliyor akıp giden sayfalarda. Mücadelenin yaşanan yığınla acıya rağmen sürdürülmesi, ama nasıl? Okura "aşk" cevabını veriyor roman. Ölümün ve acının panzehiri olan "aşk," Segâh Makamı'nda bilinen tarzlardan farklı olarak işleniyor ama: Yaraya deva, arzuya istikamet, tene can, hayata anlam, ekmeğe katık, ruha nefes olan, mücadeleye yakıt olan aşk. Bu dünyadan geçip giden devrimcilerin kentlerin kuytularında, kalabalık caddelerinde, hapishanelerinde, eylem alanlarında, gecekondu mahallelerindeki trajedileri aşkın suyunda yakınarak resmediliyor. Büyük heyecanlar büyük sevdalarla birlikte yol alıyor. Aşkın imkânsızlığına imkânlar aranıyor, vuslat anları bambaşka anlamlarla değer kazanıyor. Yenilgi tohumlarını aşmanın, hayat ve devrim ısrarında "kalınan yerden başlamanın" umudu işleniyor. Yeniden başlamanın sancılı hazzı, Segâh Makamı'nın narin dokusunu oluşturuyor...


Segah Makamı Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Segah Makamı


Segah Makamı Kitabı İndirme Linkleri


Segah Makamı Pdf İndirme Linkleri

Segah Makamı Yandex Disk Pdf İndir

Segah Makamı Google Drive Pdf İndir


Segah Makamı Epub İndirme Linkleri

Segah Makamı Yandex Disk Ebup İndir

Segah Makamı Google Drive Epub İndir


Segah Makamı Mobi İndirme Linkleri


Segah Makamı Yandex Disk Mobi İndir

Segah Makamı Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Segah Makamı Etiketleri

Segah Makamı kitabı hakkında genel bilgiler, Segah Makamı kitabının yazarı kimdir, Segah Makamı kitabının özeti, Segah Makamı pdf indirme linki, Segah Makamı epub indirme linki, Segah Makamı mobi indirme linki, Segah Makamı kitabını indir, Segah Makamı kitabı tanıtım bülteni, Segah Makamı arka kapak yazısı, Segah Makamı kitabı kaç sayfa, Segah Makamı hangi yayınevi tarafından basıldı, Segah Makamı kitabının türü nedir, Segah Makamı kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU