-->

Şimdilik Hoşça Kal Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Şimdilik Hoşça Kal Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Şimdilik Hoşça Kal kitabını inceleyeceğiz. Laurie Frankel tarafından yazılan Şimdilik Hoşça Kal kitabı 2018-07-17 tarihinde yayınlanmıştır. Şimdilik Hoşça Kal kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup PEGASUS YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Şimdilik Hoşça Kal hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Laurie Frankel tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Şimdilik Hoşça Kal Kitabı Tanıtım Bülteni

Laurie Frankel tarafından kaleme alınmış Şimdilik Hoşça Kal kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

ŞİMDİLİK HOŞÇA KAL    Veda etmek zorunda kalmadığımız  bir dünya düşünün...  Aramızdan ayrılsalar bile sevdiklerimizle  konuşabileceğimiz bir dünya.      Bilgisayar yazılımcısı olan Sam kendi geliştirdiği algoritma sayesinde tanıştığı ve âşık olduğu Meredith'le harika bir ilişki yaşamaktadır. Fakat Meredith çok sevdiği büyükannesini onunla vedalaşma fırsatı bile bulamadan kaybedince hayata küser. Sevdiği kadını bu halde görmekten büyük üzüntü duyan Sam, Meredith'in büyükannesiyle elektronik ortamda kurdukları iletişim arşivini toparlar ve bir yazılım geliştirir. Bu yazılım sayesinde Meredith hâlâ yaşıyormuşçasına büyükannesine gönderdiği e-postaya bizzat büyükannesinin ağzından yazılmış bir cevap alacaktır. Sam yazılımı daha da geliştirip onların görüntülü konuşma yapabilmesini sağlar. Ölüleri âdeta hayata geri döndüren bu uygulamayı bir süre sonra başkalarıyla da paylaşmaya karar verirler. Artık keşkelerin, vedaların ve telafi edilemez pişmanlıkların olmadığı bir dünya yaratmışlardır. Fakat sonsuzluğa açılan bir pencere gibi görünen, sevdiklerimizle birlikte bu dünyadan asla kopmamamızı sağlayan bu yenilik, insanlığın doğaya karşı kazandığı bir zafer midir? Yoksa bazı acıları yaşamak, hayatımıza devam etmenin tek yolu mudur? Sam bu soruların yanıtını en acı yoldan öğrenecektir.


Şimdilik Hoşça Kal Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Şimdilik Hoşça Kal


Şimdilik Hoşça Kal Kitabı İndirme Linkleri


Şimdilik Hoşça Kal Pdf İndirme Linkleri

Şimdilik Hoşça Kal Yandex Disk Pdf İndir

Şimdilik Hoşça Kal Google Drive Pdf İndir


Şimdilik Hoşça Kal Epub İndirme Linkleri

Şimdilik Hoşça Kal Yandex Disk Ebup İndir

Şimdilik Hoşça Kal Google Drive Epub İndir


Şimdilik Hoşça Kal Mobi İndirme Linkleri


Şimdilik Hoşça Kal Yandex Disk Mobi İndir

Şimdilik Hoşça Kal Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Şimdilik Hoşça Kal Etiketleri

Şimdilik Hoşça Kal kitabı hakkında genel bilgiler, Şimdilik Hoşça Kal kitabının yazarı kimdir, Şimdilik Hoşça Kal kitabının özeti, Şimdilik Hoşça Kal pdf indirme linki, Şimdilik Hoşça Kal epub indirme linki, Şimdilik Hoşça Kal mobi indirme linki, Şimdilik Hoşça Kal kitabını indir, Şimdilik Hoşça Kal kitabı tanıtım bülteni, Şimdilik Hoşça Kal arka kapak yazısı, Şimdilik Hoşça Kal kitabı kaç sayfa, Şimdilik Hoşça Kal hangi yayınevi tarafından basıldı, Şimdilik Hoşça Kal kitabının türü nedir, Şimdilik Hoşça Kal kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU