-->

Sol Yanım Aşk Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Sol Yanım Aşk Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Sol Yanım Aşk kitabını inceleyeceğiz. Çetin Korkut tarafından yazılan Sol Yanım Aşk kitabı 2016-02-22 tarihinde yayınlanmıştır. Sol Yanım Aşk kitabı Roman (yerli) türünde yayınlanmış olup MİNVAL yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Sol Yanım Aşk hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Çetin Korkut tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Sol Yanım Aşk Kitabı Tanıtım Bülteni

Çetin Korkut tarafından kaleme alınmış Sol Yanım Aşk kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

"Eğer içindeki aşktan eminsen korkma yanmaktan. Ve eğer onun sana olan aşkından eminsen korkma üşümekten... Aşk ihanet etmez gönülden seven iki kişiye. Nerede olursan ol, gelir bulur seni ve birlikte üşür, birlikte yanarsınız yeniden… Ama aşka ihanet etmişsen işte o zaman kork. Nereye kaçarsan kaç, gelir bulur seni ve öyle yaralar bırakır ki, ömür boyu acılar içinde kıvranırsın. Ölmek istersin, ölemezsin; çünkü aşkın… Aşkın gelip seni affetmesini beklersin bir gün." "Sol Yanım Aşk" bambaşka hayatları olan, farklı kültürlerden gelen Nancy ile Soner'in hikâyesini anlatıyor, herkesin kendinden bir şeyler bulabileceği kadar gerçek bir hikâye… Aşkı, umudu, umutsuzluğu derinden anlatan, kırılgan bir uzun mesafe ilişkisi, "Sol Yanım Aşk" biraz içinizi burkan bir kitap… Bir solukta okuyacağınız "Sol Yanım Aşk," Nancy ile Soner'in Dalyan-Bodrum-İngiltere üçgeninde yaşadıkları, aşka dair acı tatlı bir hikâye…


Sol Yanım Aşk Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Sol Yanım Aşk


Sol Yanım Aşk Kitabı İndirme Linkleri


Sol Yanım Aşk Pdf İndirme Linkleri

Sol Yanım Aşk Yandex Disk Pdf İndir

Sol Yanım Aşk Google Drive Pdf İndir


Sol Yanım Aşk Epub İndirme Linkleri

Sol Yanım Aşk Yandex Disk Ebup İndir

Sol Yanım Aşk Google Drive Epub İndir


Sol Yanım Aşk Mobi İndirme Linkleri


Sol Yanım Aşk Yandex Disk Mobi İndir

Sol Yanım Aşk Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Sol Yanım Aşk Etiketleri

Sol Yanım Aşk kitabı hakkında genel bilgiler, Sol Yanım Aşk kitabının yazarı kimdir, Sol Yanım Aşk kitabının özeti, Sol Yanım Aşk pdf indirme linki, Sol Yanım Aşk epub indirme linki, Sol Yanım Aşk mobi indirme linki, Sol Yanım Aşk kitabını indir, Sol Yanım Aşk kitabı tanıtım bülteni, Sol Yanım Aşk arka kapak yazısı, Sol Yanım Aşk kitabı kaç sayfa, Sol Yanım Aşk hangi yayınevi tarafından basıldı, Sol Yanım Aşk kitabının türü nedir, Sol Yanım Aşk kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU