-->

Arin Mirkan Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Arin Mirkan Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Arin Mirkan kitabını inceleyeceğiz. İsmet Taş tarafından yazılan Arin Mirkan kitabı 2016-01-26 tarihinde yayınlanmıştır. Arin Mirkan kitabı Deneme (yerli) türünde yayınlanmış olup DO YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Arin Mirkan hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca İsmet Taş tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Arin Mirkan Kitabı Tanıtım Bülteni

İsmet Taş tarafından kaleme alınmış Arin Mirkan kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

İsmet Taş, "Arin Mirkan ve Rojava'da direnerek şahadete kavuşanların yüce anısı" için yazdığı bu deneme kitabında Arin Mirkan'ın kişiliğinde Kürt ulusal mücadelesinin yükselişini anlatıyor. Zaman zaman şiirle, zaman zaman düz yazıyla Arin Mirkan'a seslenirken Taş, Arin Mirkan'a kendi bildiklerini, hislerini anlatıyor. Arin Mirkan'a Arin'i anlatıyor. Ona Hakikat Savaşçısı'nı anlatıyor: "Tanrıçalarını dağ zirvelerindeki tahtlarına yeniden oturtma savaşını veriyor şimdi. O bizi anladı, biz de onu. O bizi yeniden yaratarak eski ihtişamımıza kavuşturmaya söz verdi, biz de ona Biz onu, o da bizi yarattı yeni baştan. kendim için savaşmanın zamanı geldi sanırım. Bu savaş benim ve ben olma savaşıdır. Hakikat savaşçısının bir tanrıça temsilcileri kadınlara çağrısı var. Binyılların inim inim inletilen ezilmişlikten, horlanmışlıktan, hiçlikten kurtaracak çağrıdır bu. Eski gücümüze varmanın yolu eminim budur. Tanrıça İnanna ve tanrıça Afrodit olmanın ve bu eski ihtişamımıza kavuşmanın yolu açıldı, yapılması gereken bu yolun her dem bizle dolu olmasıdır."


Arin Mirkan Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Arin Mirkan


Arin Mirkan Kitabı İndirme Linkleri


Arin Mirkan Pdf İndirme Linkleri

Arin Mirkan Yandex Disk Pdf İndir

Arin Mirkan Google Drive Pdf İndir


Arin Mirkan Epub İndirme Linkleri

Arin Mirkan Yandex Disk Ebup İndir

Arin Mirkan Google Drive Epub İndir


Arin Mirkan Mobi İndirme Linkleri


Arin Mirkan Yandex Disk Mobi İndir

Arin Mirkan Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Arin Mirkan Etiketleri

Arin Mirkan kitabı hakkında genel bilgiler, Arin Mirkan kitabının yazarı kimdir, Arin Mirkan kitabının özeti, Arin Mirkan pdf indirme linki, Arin Mirkan epub indirme linki, Arin Mirkan mobi indirme linki, Arin Mirkan kitabını indir, Arin Mirkan kitabı tanıtım bülteni, Arin Mirkan arka kapak yazısı, Arin Mirkan kitabı kaç sayfa, Arin Mirkan hangi yayınevi tarafından basıldı, Arin Mirkan kitabının türü nedir, Arin Mirkan kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU