-->

Darbe Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Darbe Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Darbe kitabını inceleyeceğiz. Peter Murphy tarafından yazılan Darbe kitabı 2013-09-01 tarihinde yayınlanmıştır. Darbe kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup KASSANDRA yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Darbe hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Peter Murphy tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Darbe Kitabı Tanıtım Bülteni

Peter Murphy tarafından kaleme alınmış Darbe kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Bugüne değin dünyanın birçok ülkesinde darbe düzenleyerek yönetimi değiştiren ABD'de bu kez darbe kendi ülkesinde gerçekleşiyor. Görevi kötüye kullanma suçlaması söz konusu olduğunda ve Vatana İhanet, Rüşvet ya da diğer Ağır ve Hafif Suçlardan dolayı mahkûm olduklarında, Başkan, Başkan Yardımcısı ve Amerika Birleşik Devletleri'nin tüm Subaylarının görevlerine son verilmesi gerekir. - Amerika Birleşik Devletleri Anayasası, Madde II, Paragraf 4. "General Hessler hoşnutsuz bir şekilde homurdandı ve saatine baktı. Latham başını eğdi ve notlarına bakarken öksürdü. Sanki odanın sıcaklığı daha da artmıştı." "Hepinizin bildiği gibi Baylar, görevi kötüye kullanma davası başladı ve daha ilk günlerden, işlerin Başkan için çok da iyi gitmediği görülüyor. Mahkûmiyet için savcıların üçte iki çoğunluğa ihtiyacı var, bu yüzden eğer Senato parti çizgilerinden bölünürse, görevden alma davası başarısız olur. Fakat onun partisinden bazı üyeler kovuşturmaya sıcak bakıyorlar. Başkan, taraftarlarını cesaretlendirmek için elinden geleni yapıyor, fakat Hükümet Meclisi İstihbarat Komitesi tarafından ortaya çıkarılan delilin ışığında…" "Tamam, anladınız, iki olasılık var. Birincisi, Başkan ölür. Bu durumda Başkan Yardımcısı hemen onun yerine geçer. Bu durumda, açık konuşmak gerekirse, kimse Williamsburg Doktrini'nin nasıl uygulanacağı konusunda kafa patlatmamıştır. İki, Başkan görevden alınır. Böylesi bir durumda, bu olay olmadan önce düşünmek için vaktimiz vardır. Doktrin üzerinde çalışmak kolaydır. Aslında bu doktrin şunu öngörür; eğer Genelkurmay Başkanlığı'na göre Başkan Yardımcısı güvenilmez ve bu nedenle Başkomutan olması kabul edilemez ise, o zaman, insanların farklı bir karar vermelerine zaman tanımak için bu kişinin görevi devralmasının geciktirilmesini sağlayacak belli adımlar atılmalıdır."


Darbe Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Darbe


Darbe Kitabı İndirme Linkleri


Darbe Pdf İndirme Linkleri

Darbe Yandex Disk Pdf İndir

Darbe Google Drive Pdf İndir


Darbe Epub İndirme Linkleri

Darbe Yandex Disk Ebup İndir

Darbe Google Drive Epub İndir


Darbe Mobi İndirme Linkleri


Darbe Yandex Disk Mobi İndir

Darbe Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Darbe Etiketleri

Darbe kitabı hakkında genel bilgiler, Darbe kitabının yazarı kimdir, Darbe kitabının özeti, Darbe pdf indirme linki, Darbe epub indirme linki, Darbe mobi indirme linki, Darbe kitabını indir, Darbe kitabı tanıtım bülteni, Darbe arka kapak yazısı, Darbe kitabı kaç sayfa, Darbe hangi yayınevi tarafından basıldı, Darbe kitabının türü nedir, Darbe kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU