-->

Dede Korkut / Deli Dumrul (Çizgi Roman) Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Dede Korkut / Deli Dumrul (Çizgi Roman) Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Dede Korkut / Deli Dumrul (Çizgi Roman) kitabını inceleyeceğiz. Serdar Demircan tarafından yazılan Dede Korkut / Deli Dumrul (Çizgi Roman) kitabı 2013-08-19 tarihinde yayınlanmıştır. Dede Korkut / Deli Dumrul (Çizgi Roman) kitabı Çizgi Roman türünde yayınlanmış olup BİLGEOĞUZ YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Dede Korkut / Deli Dumrul (Çizgi Roman) hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Serdar Demircan tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Dede Korkut / Deli Dumrul (Çizgi Roman) Kitabı Tanıtım Bülteni

Serdar Demircan tarafından kaleme alınmış Dede Korkut / Deli Dumrul (Çizgi Roman) kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Dede Korkut destanlarının kahramanları, iyiliği ve doğruluğu öğütler. Güçsüzlerin, çaresizlerin, her zaman yanındadır. Hile-hurda bilmezler, tok sözlü, sözlerinin eridirler. Türk milletinin birlik ve beraberliğini, millî dayanışmayı, el ele tutuşmayı telkin eder. Yüzyıllar boyu, heyecanla okunan bu eserdeki destanlar, Doğu ve Orta Anadolu'da, çeşitli varyantları ile yaşamıştır. Anadolu'nun birçok bölgelerinde, halk arasında söylenen, kuşaktan kuşağa aktarılan hikâye ve destanlarda Dede Korkut'un izleri ve büyük etkileri vardır. Millî Destanımızın ana kaynağı olan Dede Korkut Kitabı'nın bugün de çizgi roman olarak çıkardık.Daha önce 12 hikayeyi tek cilt ve tamamı renkli olarak basmıştık,şimdi de 12 hikayeyi 13 kitap olarak 32'şer sayfalık tamamı renkli ve parlak kuşe kağıda basarak beğeninize sunuyoruz.


Dede Korkut / Deli Dumrul (Çizgi Roman) Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Dede Korkut / Deli Dumrul (Çizgi Roman)


Dede Korkut / Deli Dumrul (Çizgi Roman) Kitabı İndirme Linkleri


Dede Korkut / Deli Dumrul (Çizgi Roman) Pdf İndirme Linkleri

Dede Korkut / Deli Dumrul (Çizgi Roman) Yandex Disk Pdf İndir

Dede Korkut / Deli Dumrul (Çizgi Roman) Google Drive Pdf İndir


Dede Korkut / Deli Dumrul (Çizgi Roman) Epub İndirme Linkleri

Dede Korkut / Deli Dumrul (Çizgi Roman) Yandex Disk Ebup İndir

Dede Korkut / Deli Dumrul (Çizgi Roman) Google Drive Epub İndir


Dede Korkut / Deli Dumrul (Çizgi Roman) Mobi İndirme Linkleri


Dede Korkut / Deli Dumrul (Çizgi Roman) Yandex Disk Mobi İndir

Dede Korkut / Deli Dumrul (Çizgi Roman) Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Dede Korkut / Deli Dumrul (Çizgi Roman) Etiketleri

Dede Korkut / Deli Dumrul (Çizgi Roman) kitabı hakkında genel bilgiler, Dede Korkut / Deli Dumrul (Çizgi Roman) kitabının yazarı kimdir, Dede Korkut / Deli Dumrul (Çizgi Roman) kitabının özeti, Dede Korkut / Deli Dumrul (Çizgi Roman) pdf indirme linki, Dede Korkut / Deli Dumrul (Çizgi Roman) epub indirme linki, Dede Korkut / Deli Dumrul (Çizgi Roman) mobi indirme linki, Dede Korkut / Deli Dumrul (Çizgi Roman) kitabını indir, Dede Korkut / Deli Dumrul (Çizgi Roman) kitabı tanıtım bülteni, Dede Korkut / Deli Dumrul (Çizgi Roman) arka kapak yazısı, Dede Korkut / Deli Dumrul (Çizgi Roman) kitabı kaç sayfa, Dede Korkut / Deli Dumrul (Çizgi Roman) hangi yayınevi tarafından basıldı, Dede Korkut / Deli Dumrul (Çizgi Roman) kitabının türü nedir, Dede Korkut / Deli Dumrul (Çizgi Roman) kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU