-->

Devler Ülkesi Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Devler Ülkesi Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Devler Ülkesi kitabını inceleyeceğiz. Yusuf Olgun tarafından yazılan Devler Ülkesi kitabı 2011-03-16 tarihinde yayınlanmıştır. Devler Ülkesi kitabı Deneme (yerli) türünde yayınlanmış olup BOĞAZİÇİ YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Devler Ülkesi hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Yusuf Olgun tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Devler Ülkesi Kitabı Tanıtım Bülteni

Yusuf Olgun tarafından kaleme alınmış Devler Ülkesi kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Devler Ülkesi; Dr. Yusuf Olgun'un 1995 yılından 2000 yılına kadar dergi ve gazetelerde yayınlanan makale, deneme köşe yazılarıyla, Üniversite ve üniversite dışında verdiği konferanslardanoluşmaktadır. Devler Ülkesi ; Atatürk, Demokrasi, Cumhuriyet, Laiklik, Türkçe, Millet, Din, Dil, Kültür gibi temel konularda ve 1990'lı yıllar Türkiye gündemi, Dünya gündemi yazılarından oluşmaktadır. Eğitimci, Bilim adamı, yazar gözüyle, bir edebiyatçı kalemiyle ele alınan konular, akıcı bir üslupla anlatılır. 2000'li yıllara ışık tutan yazılar, hem akademik çevrelerin hemde geniş kamuoyunun dikkatine sunulur. Devler Ülkesi, büyüyen ve gelişen Türkiye'nin zenginlik ve ilerici dinamikleri yanında, Anadolu'nun bağrında yaşamış Türk ve Dünya büyükleri, Dev insanlarını, Dev insan ve kültür fikir adamlarının devleşme yönlerini anlatmaya çalışır. Türkiye, geçmişte yaşattığı dev insanlarla bir Devler Ülkesi olduğu gibi, gelecekte de bilim, kültür, sanat, inanç ve askerlik gibi alanlarda da yetiştireceği dev insanlarla Devler Ülkesi olarak bilinecek, tanınacaktır. Türklük ve Türkiye, Dünya ve insanlık aleminden çok şey aldığı gibi Dünya ve insanlığa vereceği daha nice güzelliğe sahip bulunmaktadır. Kendimizi, büyüklerimizi ve tarihimizi tanıdıkça Dünyaya vereceğimiz değer ve inançlarımız daha bir değer taşıyacaktır. Atatürk Türkiye'si Atatürk gibi daha nice dev insanlarını tanıdıkça, sevgi, bilgi, inanç devlerini tanıdıkça "Ne mutlu Türküm" demenin kıymetini daha iyi bilecektir. Devler Ülkesi, bilgi, sevgi içinde birliğin ve dirliğin sırlarını açıklamaktadır.


Devler Ülkesi Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Devler Ülkesi


Devler Ülkesi Kitabı İndirme Linkleri


Devler Ülkesi Pdf İndirme Linkleri

Devler Ülkesi Yandex Disk Pdf İndir

Devler Ülkesi Google Drive Pdf İndir


Devler Ülkesi Epub İndirme Linkleri

Devler Ülkesi Yandex Disk Ebup İndir

Devler Ülkesi Google Drive Epub İndir


Devler Ülkesi Mobi İndirme Linkleri


Devler Ülkesi Yandex Disk Mobi İndir

Devler Ülkesi Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Devler Ülkesi Etiketleri

Devler Ülkesi kitabı hakkında genel bilgiler, Devler Ülkesi kitabının yazarı kimdir, Devler Ülkesi kitabının özeti, Devler Ülkesi pdf indirme linki, Devler Ülkesi epub indirme linki, Devler Ülkesi mobi indirme linki, Devler Ülkesi kitabını indir, Devler Ülkesi kitabı tanıtım bülteni, Devler Ülkesi arka kapak yazısı, Devler Ülkesi kitabı kaç sayfa, Devler Ülkesi hangi yayınevi tarafından basıldı, Devler Ülkesi kitabının türü nedir, Devler Ülkesi kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU