-->

Dip Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Dip Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Dip kitabını inceleyeceğiz. Recep Kayalı tarafından yazılan Dip kitabı 2013-06-26 tarihinde yayınlanmıştır. Dip kitabı Hikaye (yerli) türünde yayınlanmış olup ARAF YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Dip hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Recep Kayalı tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Dip Kitabı Tanıtım Bülteni

Recep Kayalı tarafından kaleme alınmış Dip kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

"Nerelisin" dedi geçmişimi unutmak için bindiğim şehirler arası otobüste yanıma oturan genç kadın. Cevap vermedim; duymamazlıktan geldim. Otobüs üzeri karla örtülü dağların yanından geçerken, yalnız dağın beyazları geceyi doğuruyordu. Dağlar teşhircidir. Eteklerine köyler kurulur. Cam kenarları insanın anı yaşadığı tek yerdir. Üzerlerinde alın yazıları bırakılmayan başları taşır. Nerelisin sorusunu tekrar etti duymadığımı düşünerek. "Uykuluyum" dedim "uzak dur benden". "Biliyorum orayı rüyaları çok meşhurdur" dedi ve ekledi "Nereye istersen oraya gideriz tut elimden". "Olmaz fazla tutkuluyum öldürürüm seni sevgiden. Zaten yalnız gömecekler bizi sen en iyisi uzak dur benden".Başını omzuma koydu. Yüzümün unutulmuş yerlerini okşadı. "Bir rüzgar kadar iyiydi" dedim. "Gelmeme izin verirsen saçlarınıda okşarım" dedi. Korkudan ağladım. "Kaç saat oldu nereye gidiyor bu otobüs" diyerek bağırmaya başladım. Yüzümü bir daha okşadı. Tanrı yanına alıyor seni dedi sol tarafımda sahipsiz bir kurşunun açtığı boşluğu göstererek ve ekledi "savaşlar kötüdür sevgilim. Bunu bana terk edilmiş kadınlar söyledi."


Dip Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Dip


Dip Kitabı İndirme Linkleri


Dip Pdf İndirme Linkleri

Dip Yandex Disk Pdf İndir

Dip Google Drive Pdf İndir


Dip Epub İndirme Linkleri

Dip Yandex Disk Ebup İndir

Dip Google Drive Epub İndir


Dip Mobi İndirme Linkleri


Dip Yandex Disk Mobi İndir

Dip Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Dip Etiketleri

Dip kitabı hakkında genel bilgiler, Dip kitabının yazarı kimdir, Dip kitabının özeti, Dip pdf indirme linki, Dip epub indirme linki, Dip mobi indirme linki, Dip kitabını indir, Dip kitabı tanıtım bülteni, Dip arka kapak yazısı, Dip kitabı kaç sayfa, Dip hangi yayınevi tarafından basıldı, Dip kitabının türü nedir, Dip kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU